Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I ja żałuję, że mimo szczerych chęci nie zdołałem dotrzeć ...

A żałuję nie tyle tego mięsiwa, ciast, piwa, wina i wszelkiego rodzaju innego jadła i napitków lecz atmosfery która jak się spodziewałem a Wasze wypowiedzi potwierdzają - była znakomita....

Ale się działo! Zdjęcia i teksty bomba! Zazdroszczę Wam spotkania.

Od poniedziałku w pracy mam urwanie głowy siedzę po 12 godzin i dzisiaj już ledwie żyje i w związku z tym dopiero dzisiaj mogłam sobie na spokojnie pooglądać zdięcia z naszej imprezki oraz przeczytać komentarz do nich.

Enya - bardzo dziekuję za zdięcia - dotarły - a tak swoją droga prześlę Ci programik który za jednym razem zmniejsza zdiecia i zajmują one bardzo mało w ten spośób można przesłać kilkanaście zdiec jednym listem.

Ilonko! Jeśli to jest RAR albo ZIP, to mam takowe, ale niektóre osoby miały problemy z rozpakowaniem skompresowanych zdjęć, stąd wysyłam jpg, ale niestety partiami. Druga sprawa, że u mnie net wolno chodzi i trwa to strasznie długo. Dzisiaj wieczorkiem prześlę resztę zdjęć. Pozdrawiam serdecznie. :D

I ja żałuję, że mimo szczerych chęci nie zdołałem dotrzeć ...

A żałuję nie tyle tego mięsiwa, ciast, piwa, wina i wszelkiego rodzaju innego jadła i napitków lecz atmosfery która jak się spodziewałem a Wasze wypowiedzi potwierdzają - była znakomita....

Wowka to prawda, atmosfera była znakomita. W drodze powrotnej tak się nad tym zastanawiałam, że jest to świetny materiał na pracę z socjologii, że ludzie w tak różnym wieku / myślę, że niektóre forumowiczki mogły by być moimi córkami/ :oops: , tak różnych profesji potrafią się tak wspaniale razem bawić. I to nie tylko my /tzn. ludzi pozytywnie uzależnionieni od Forum Muratora/ , ale i nasi mężowie i żony, i dzieci też dobrze się bawili.

Dla mnie taką wymierną oceną tego spotkania było stwierdzenie moich dorastających córek, które bez entuzjamu przyjęły wiadomość o udziale w zlocie, że ...BYŁO FAJNIE. A córki szczere są do bólu.

Myślę, że po tym pierwszym udanym spotkaniu z kolejnymi pójdzie nam już łatwiej. :)

Edziu, jest to zastanawiające co na pisałaś, ale myślałem wielokrotnie o tym samym. Ludzie różnych zawodów, przekonań w różnym wieku i pełna integracja.

Właśnie otrzymałem po znajomości materiał z podsłuchu od ABW (Agencja Bezpieczeństwa Narodowego) ze spotkania nieformalnej grupy pod kryptomimem"ZLOT FORUMOWICZÓW MURATORA". Prosze posłuchać i skomentować. I co wy na to???

oto link do tego materialu