Krystian 31.08.2004 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 http://212.244.189.200/pics/krystian/Upec053.jpg ...szkoda, że już po imprezie... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.08.2004 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Tyle WASZ fotograf amator w swoim sprawozdaniu popełnionym pomiędzy pieczonkami a swojskim winem... Proszę o skomentowanie (fantastycznej jakości) zdjęć Enyi, są również u maksia... ... a i na moich zdjątkach sobie poużywajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.08.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Oj pięknie żeś to wszystko skomentował, pięknie. Wyrazy uznania !!!!. Nieźle się ubawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Pięknie Krystian sprawdza się jako gospodarz i jako komentator. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.08.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 a i pooglądałam sobie jak się bawiliście Krystian - dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.08.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 ja też juz wróciłem i sobie pooglądałem....... jest czego żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.08.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 I ja żałuję, że mimo szczerych chęci nie zdołałem dotrzeć ...A żałuję nie tyle tego mięsiwa, ciast, piwa, wina i wszelkiego rodzaju innego jadła i napitków lecz atmosfery która jak się spodziewałem a Wasze wypowiedzi potwierdzają - była znakomita.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 31.08.2004 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Gratulujemy dobrej zabawy! Prosimy o adres osoby nagrodzone. Enya, Grzegorz63, Edzia, Gaga2, ilona75 - nie zapomnijcie się odezwać w tej sprawie do Rredakcji... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 31.08.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 "Skład nieliczny , ale śliczny..... do zobaczenia następnym razem:)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.08.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Ale się działo! Zdjęcia i teksty bomba! Zazdroszczę Wam spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 31.08.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Pytanie do redakcji Muratora: Czy nie potrzebują dobrego fotoreportera, bo tu sie talent marnuje . Tylko , że może ON być bardzo drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 01.09.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Od poniedziałku w pracy mam urwanie głowy siedzę po 12 godzin i dzisiaj już ledwie żyje i w związku z tym dopiero dzisiaj mogłam sobie na spokojnie pooglądać zdięcia z naszej imprezki oraz przeczytać komentarz do nich.Enya - bardzo dziekuję za zdięcia - dotarły - a tak swoją droga prześlę Ci programik który za jednym razem zmniejsza zdiecia i zajmują one bardzo mało w ten spośób można przesłać kilkanaście zdiec jednym listem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 01.09.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Ilonko! Jeśli to jest RAR albo ZIP, to mam takowe, ale niektóre osoby miały problemy z rozpakowaniem skompresowanych zdjęć, stąd wysyłam jpg, ale niestety partiami. Druga sprawa, że u mnie net wolno chodzi i trwa to strasznie długo. Dzisiaj wieczorkiem prześlę resztę zdjęć. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Było miło i długo będziemy to wspominać jak się tylko obrobię z przygotowaniami szkolno - przedszkolnymi to umieszczę również swoje zdjęcia. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.09.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 I ja żałuję, że mimo szczerych chęci nie zdołałem dotrzeć ... A żałuję nie tyle tego mięsiwa, ciast, piwa, wina i wszelkiego rodzaju innego jadła i napitków lecz atmosfery która jak się spodziewałem a Wasze wypowiedzi potwierdzają - była znakomita.... Wowka to prawda, atmosfera była znakomita. W drodze powrotnej tak się nad tym zastanawiałam, że jest to świetny materiał na pracę z socjologii, że ludzie w tak różnym wieku / myślę, że niektóre forumowiczki mogły by być moimi córkami/ , tak różnych profesji potrafią się tak wspaniale razem bawić. I to nie tylko my /tzn. ludzi pozytywnie uzależnionieni od Forum Muratora/ , ale i nasi mężowie i żony, i dzieci też dobrze się bawili. Dla mnie taką wymierną oceną tego spotkania było stwierdzenie moich dorastających córek, które bez entuzjamu przyjęły wiadomość o udziale w zlocie, że ...BYŁO FAJNIE. A córki szczere są do bólu. Myślę, że po tym pierwszym udanym spotkaniu z kolejnymi pójdzie nam już łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.09.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Edziu, jest to zastanawiające co na pisałaś, ale myślałem wielokrotnie o tym samym. Ludzie różnych zawodów, przekonań w różnym wieku i pełna integracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Widzę, że niedługo znowu spotykamy się w Ogrodzieńcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Widzę, że niedługo znowu spotykamy się w Ogrodzieńcu... ... 28.09.2004 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2004 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Dziękuję Redakcji za poprawienie daty spotkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.09.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Właśnie otrzymałem po znajomości materiał z podsłuchu od ABW (Agencja Bezpieczeństwa Narodowego) ze spotkania nieformalnej grupy pod kryptomimem"ZLOT FORUMOWICZÓW MURATORA". Prosze posłuchać i skomentować. I co wy na to??? oto link do tego materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts