Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://212.244.189.200/pics/krystian/Dcam5872.jpg

http://212.244.189.200/pics/krystian/Dcam5873.jpg

... a niektórzy zaliczyli nawet zamek w Ogrodzieńcu,

czy to przed, czy w trakcie, czy nazajutrz po Zlocie... :p

Powyżej widok z Baszty: na Podzamcze

i na podgrodzie w stronę południową... :p :p :p

KOchani forumowicze! Dzisiaj otrzymałam mailem taki oto apel od znajomego: rozeslij gdzie mozesz; szukana krew A Rh minus, na bialaczke dziecko gasnie, nr tel; 0602669076

Niestety nie wiem, od kogo pochodzi ten dramatyczny apel, ale postanowiłam zamieścić go na forum, może znajdzie się ktoś odpowiedni , kto pomoże. Niestety nie znam żadnych szczegółów. Podobno sprawa jest bardzo poważna, ale nie znam osoby, która jest autorem tego apelu. Znajomy dostał ten apel od kogoś znajomego.

Swojego czasu też bardzo się poruszałam tego typu apelami- jednak szybko mnie uświadomiono , że to blef...??

Tylko po co? pytam się? po co???? Wtedy podpowiedziano mi bym sprawdziła telefon ... i faktycznie ktoś komuś zrobił żart- a przecież z takich rzeczy nie powinno sie żartować :roll:

Enya dostałam ten sam sms. Trochę dziwne czyżbykrążył po całej Polsce i nie znalazł się żaden z taką grupą krwi. Parę miesięcy temu otrzymałam podobnego sms i wśród moich znajomych do których rozesłałam sms znalazł się ktoś z potrzebną grupą krwi. Ale niestety pod tym numerem telefonu zgłaszała się sekretarka mówiąca w języku angielskim. Przykre jest to że takie rzeczy się zdażają. Tym razem nie rozesłałam sms bo przy ostatnim razie było mi przykro że przyczyniłam się do naciągnięcia na koszty wiele osób którym się nie przelewa. :evil: :evil: :evil:

Faktem jest, że ludzie którzy robią takie niesmaczne żarty, są po prostu żałośni. Ja osobiście szukałabym pomocy w podobnej sytuacji wszędzie, gdzie się da, ale podałabym pełną informację o dziecku i wymaganiach, natomiast ktoś kto podaje jedynie taką lakoniczną informację, chyba rzeczywiście jest mało wiarygodny. Cóż, miałam dobre intencje, tak więc zapomnijcie o tamtym poście.

Słuchajcie, właśnie oglądam wiadomosci na Polsacie. rozmawiają na ten temat. Faktycznie to oszustwo!!! Wierzyć mi się nie chce, że ktoś mógł być tak podły. Podobno te sms i maile chodziły w całej Polsce, tysiące ludzi przejęło się tą sprawą, teraz zajmie się tym prokuratura. I mam nadzieję, że znajdzie tego żałosnego człowieka, któremu przychodzą do głowy takie niesmaczne żarty.