jamles 05.07.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Edziu - Prawdę mówiąc to Ja, Adam i Krystian to też gorole. No taki gorol to ja nie jestem Jestem wlasciwie rzecz biorac krojcog . Hanys - gorol?? Tak wlasciwie to ciezko okreslic jaka ze mnie "rasa " Napewno naplywowy do Dabrowy z Katowic Ale urodzony i wychowany w Katowicach BASZTARD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.07.2004 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 O rany.................. ALE LUDA.... : P Tylko dlaczego Krystian Ciebie na tej liście brak JUŻ JESTEM !!! Sorry za niedopatrzenie, jest więc 17-tu forumowiczów z rodzinami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Majka ja też ne bede sie odzywac:):) Nie żartujcie dziewczyny, bo przydzie zmienić tytuł na Wakacyjny Zlot Milczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.07.2004 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Jak narazie REDAKCJA podniosła rangę naszego spotkania ze ,,Zlotu Grup południowych i wszystkich chętnych" na ,,WAKACYJNY ZLOT FORUM" ... ZARAZ SIĘ ROZPĘKNĘ Z DUMY.... No i powoli zaczyna nam się układać program spotkania..... oj będzie się działo !!! Jeżeli ktoś może zarezerwować sobie weekend i nie przerażają go spartańskie warunki noclegu, to niech weźmie pod uwagę, że w niedzielę na zamku w Ogrodzieńcu są dożynki wojewódzkie, wspaniała impreza zakończona w niedzielę w nocy pokazem sztucznych ogni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.07.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Oj będzie się działo, a jeszcze jak Twój program uda się w pełni zrealizować tzn. czynniki od Ciebie niezależne staną na wysokości zadania to masz szansę zostać "honorowym mieszkańcem Ogrodzieńca" jeszcze przed zamieszkaniem tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.07.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Dożynki Robi sie niebezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.07.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Aleście smaku narobili.... Qrka jak sie zaprę , to zabieram namiot, karimatę , garnek i zajeżdżam. Takie doborowe towarzystwo nie może ujść płazem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.07.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Wiele osób na tym Forum dopytywało się jak się robi "pieczonki". Będzie więc okazja by nauczyć "goroli" jak się sporządza ten nasz regionalny smakołyk. Proponuję, by było to danie główne wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Aleście smaku narobili.... Qrka jak sie zaprę , to zabieram namiot, karimatę , garnek i zajeżdżam. Takie doborowe towarzystwo nie może ujść płazem .. Chyba ujść płazom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 08.07.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witam! Na forum jestem od niedawna, ale reprezentuję forum śląskie, tak więc nieśmiało zapytam czy możemy się przyłączyć do zabawy? Jest nas dwóch dorosłych i dwoje młodych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 08.07.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witaj Enya na Forum A osobiście z Twoją czwórką będzie okazja poznać się w Ogrodzieńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 08.07.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witam! Dom jak marzenie!!! Nasza droga do własnego domu będzie długa i usłana licznymi przeszkodami. Na razie walczymy z gminą o warunki zabudowy. Chętnie weżmiemy udział w takiej pysznej zabawie, a przy okazji poznamy ciekawych ludzi, którzy o budowaniu wiedzą znacznie więcej od nas. Pozdrawiamy! Enya i Watz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.07.2004 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Aleście smaku narobili.... Qrka jak sie zaprę , to zabieram namiot, karimatę , garnek i zajeżdżam. Takie doborowe towarzystwo nie może ujść płazem .. Absolutnie nie może ujść... Z ,,Twoich stron" wybiera się też Noel ... mam nadzieję Ziaba jesteś na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.07.2004 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Witam! Na forum jestem od niedawna, ale reprezentuję forum śląskie, tak więc nieśmiało zapytam czy możemy się przyłączyć do zabawy? Jest nas dwóch dorosłych i dwoje młodych:D Serdecznie zapraszamy Enya - jesteście na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.07.2004 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Wiele osób na tym Forum dopytywało się jak się robi "pieczonki". Będzie więc okazja by nauczyć "goroli" jak się sporządza ten nasz regionalny smakołyk. Proponuję, by było to danie główne wieczoru Pieczonki - danie główne ... a do tego grill i piwco... Pogadam z żoną - będziemy mieli instruktora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 10.07.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Witam wszystkich Też chętnie bym się przyłączyła , tylko to troszkę daleko i nie wiem czy sie mężuś zgodzi.... Całuski i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Widzę że zapowiada się ciekawie ale będzie się działo Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.07.2004 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Witam wszystkich Też chętnie bym się przyłączyła , tylko to troszkę daleko i nie wiem czy sie mężuś zgodzi.... Całuski i pozdrowionka osowa - przecież gdzie mąż nie może tam żonę pośle... ...ale jak się zdecydujesz, daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.07.2004 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Właśnie na moim domku jest zakładana dachówka, ekipa (daleki dojazd) śpi na styropianie i bardzo sobie chwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Krystian jedną noc da się przespać nawet w bardzo trudnych i spartańskich warunkach a szczególnie jak towarzystwo jest doborowa to i sen musi być dobry Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts