emems 12.07.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Pozdrawiam wszystkich.. jadących na zlot niestety być niemogę. ale mam prośbe...... zróbcie jedno wielkie LUUUUUUUUUUUUUU na spotkanku za tych których z wami niebędzie Wielkie pozdrówka. emems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Ememes napewno zrobimy za Wszystkich Forumowiczów tych którzy będą i oczywiście za tych którzy z nami być nie będą mogli. Obiecujemy również sprawozdanie ze spotkania - prawda Krystian Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.07.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Dokładnie tak Aga zrobimy, ba myślę, że wielkie luuuuuu, za obenych i nieobecnych wykonamy nie tylko jeden raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.07.2004 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 emems - LUUUUUUUU zrobimy na pewno... ... właśnie się zastanawiam kogo tu ubrać w miano ,,Oficjalnego Reportera Wakacyjnego Zlotu Forum"... są chętni...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 12.07.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 booskooooo to LUUUUUUUUUUUUUUlajcie sobie i aby wam pogoda ......przedewszystkim ducha..... dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.07.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 emems - LUUUUUUUU zrobimy na pewno... ... właśnie się zastanawiam kogo tu ubrać w miano ,,Oficjalnego Reportera Wakacyjnego Zlotu Forum"... są chętni...??? Krystian po spotkaniu w Warszawie stwierdzam, że Tobie najlepiej do twarzy z aparatem fotograficznym, ale jako gospodarz nie będziesz miał na to czasu...zatem kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Polulamy ,polulamy będzie się działo Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 15.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Po konsultacjach z moją małżonką, pozwolę sobie nieśmiało na pytanie: czy możemy się wprosić na spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.07.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Drodzy Forumowicze, czekamy na Wasze deklaracje przyjazdu na Letnie Spotkanie Forum. Chcielibyśmy zaangażować się w to przedsięwzięcie - pod warunkiem jednak, że swoją obecnością poprzecie ten sympatyczny pomysł Krystiana. P.S. Mamy drużynę piłkarską, więc drżyj ekipo forumowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Hmmm ... umiem ladnie sfaulowac ... moze sie nadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 O tak faulowanie to moja specjalność kapki i różne wslizgi Tylko pewnie mecz bedzie rozegrany o wczesnej jak na mnie porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 15.07.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Drżyj Redakcyjo!!!Mój znajomy ornitolog już szykuje rezerwowych do zespołu "Forumowiczów" ( Dudek, Zuraw i Kos ) i co Wy na to??? http://www.geocities.com/pilkanozna53/j_dudek_nowe_001.jpghttp://www.wisla.krakow.pl/pages/fotos/player_gal_27_mzurawski.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/1253/z1253961N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.07.2004 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Po konsultacjach z moją małżonką, pozwolę sobie nieśmiało na pytanie: czy możemy się wprosić na spotkanie? Nie musicie się wpraszać... Wszyscy są jednocześnie gośćmi i gospodarzami... Uller, jesteście na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.07.2004 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Drodzy Forumowicze, czekamy na Wasze deklaracje przyjazdu na Letnie Spotkanie Forum. Chcielibyśmy zaangażować się w to przedsięwzięcie - pod warunkiem jednak, że swoją obecnością poprzecie ten sympatyczny pomysł Krystiana. P.S. Mamy drużynę piłkarską, więc drżyj ekipo forumowa... No to szykuję boisko... Sam deklaruję się do bramki (bo zajmuję w niej dużo miejsca ) a z pitbullem i Majką na stoperze nie będę musiał nic robić ... poza bronieniem karnych... Deklarujcie swoją obecność, zabawa będzie przednia a i idea rozegrania meczu ,,Dla Nikoli" godna wsparcia i udziału, jeszcze raz serdecznie zapraszam. Aktualizowana lista uczestników w drugim poście tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.07.2004 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Pytanie do Redakcji - czy drużyna ma być damsko - męska (większość forumowiczów to forumowiczki... , podobnie jak w Redakcji ) czy wyłącznie męska... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.07.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ja optuję za drużyną damsko - męską Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.07.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Pod warunkiem ze bedzie wymiana koszulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.07.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Nie będę faulowac kobiet, to za malo zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Pod warunkiem ze bedzie wymiana koszulek Pit, jak będą koszulki, to wymiana OBOWIĄZKOWO Nie będę faulowac kobiet, to za malo zabawne Majka ale faceci też będą grać...więc będzie kogo faulować jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.07.2004 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Edzia - coś mi się widzi, że masz dwójkę wspaniałych stoperów do wpisania na listę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts