Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Rozumiem, ze dla babskiej częsci teamu wszelkie chwyty dozwolone 8) :lol:

Majka, oczywiście...jak normalnie w życiu :wink: , pod jednym warunkiem, że nie będą zagrażać bezpośrednio życiu i zdrowiu przeciwnika :)

Edzia - coś mi się widzi, że masz dwójkę wspaniałych stoperów do wpisania na listę ... 8) 8) 8)

To co szefie, wpisujemy ich na listę Kadry Forumowej :) :D

A jak bez koszulek to niby gdzie umieszcze logo sponsora :roll:

Kadra jak to kadr potrzebuje oficjalnego powolania. No i macierzysty klub musi wyrazic zgode :lol:

Pit logo może być na czapeczkach, tatuaż...itp :wink: :roll:

Oficjalne Powołanie :)

Powołuję uroczyście zawodnika Pitbull`a do Kadry Forumowej na pozycję ......Napastnika ....może być ?

To może ja jednak zostane na ławce rezerwowych. Trudno sie gra nieustannie sie smiejąc :lol: A powagi i potrzebnej zaciętości to raczej u mnie sie nie znajdzie 8) :D

Majka weź się nie wygłupiaj...jaka ławka rezerwowych :evil: . Jak zobaczysz przeciwnika to na pewno spoważniejesz :)

Tak a propos gwary śląskiej, to mi się przypomniało, że mój Teść- rodowity Ślązok, na emeryturze zabrał się za pisanie słownika gwary śląskiej. Może uda mi się wyrwać mu jeden tom, to możemy się posiłkować w razie czego słownikiem, aby nie wypaść przed tymi zza miedzy blado, że niby własnej gwary nie znamy. Pozdrawiam :D

Tak a propos gwary śląskiej, to mi się przypomniało, że mój Teść- rodowity Ślązok, na emeryturze zabrał się za pisanie słownika gwary śląskiej. Może uda mi się wyrwać mu jeden tom, to możemy się posiłkować w razie czego słownikiem, aby nie wypaść przed tymi zza miedzy blado, że niby własnej gwary nie znamy. Pozdrawiam :D

Enya - literatury nigdy za dużo, będzie co poczytać... :wink: