Majka 16.07.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Rozumiem, ze dla babskiej częsci teamu wszelkie chwyty dozwolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.07.2004 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Majka - mając taką obronę przyd sobą byłbym najspokojniejszym bramkarzem na świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Rozumiem, ze dla babskiej częsci teamu wszelkie chwyty dozwolone Majka, oczywiście...jak normalnie w życiu , pod jednym warunkiem, że nie będą zagrażać bezpośrednio życiu i zdrowiu przeciwnika Edzia - coś mi się widzi, że masz dwójkę wspaniałych stoperów do wpisania na listę ... To co szefie, wpisujemy ich na listę Kadry Forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.07.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A jak bez koszulek to niby gdzie umieszcze logo sponsora Kadra jak to kadr potrzebuje oficjalnego powolania. No i macierzysty klub musi wyrazic zgode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.07.2004 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Edzia - rozpocznij per-traktacje z Grupą Krakowską o powołanie do kadry Majki i pitbulla..... a może jeszcze kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A jak bez koszulek to niby gdzie umieszcze logo sponsora Kadra jak to kadr potrzebuje oficjalnego powolania. No i macierzysty klub musi wyrazic zgode Pit logo może być na czapeczkach, tatuaż...itp Oficjalne Powołanie Powołuję uroczyście zawodnika Pitbull`a do Kadry Forumowej na pozycję ......Napastnika ....może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.07.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 To może ja jednak zostane na ławce rezerwowych. Trudno sie gra nieustannie sie smiejąc A powagi i potrzebnej zaciętości to raczej u mnie sie nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.07.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 To może ja jednak zostane na ławce rezerwowych. Trudno sie gra nieustannie sie smiejąc A powagi i potrzebnej zaciętości to raczej u mnie sie nie znajdzie Majka weź się nie wygłupiaj...jaka ławka rezerwowych . Jak zobaczysz przeciwnika to na pewno spoważniejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Napastliwosc to u mnie cecha wrodzona, zajadlosc przekazywana z ojca na syna zaczynajac od naszego slynnego przodka prapteropsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 16.07.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Tak a propos gwary śląskiej, to mi się przypomniało, że mój Teść- rodowity Ślązok, na emeryturze zabrał się za pisanie słownika gwary śląskiej. Może uda mi się wyrwać mu jeden tom, to możemy się posiłkować w razie czego słownikiem, aby nie wypaść przed tymi zza miedzy blado, że niby własnej gwary nie znamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 17.07.2004 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 To co ostatnio od wujka uslyszalem Malkfapa Nachtop bylo jeszcze pare innych ale mie sie zapomnialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Widze że drużyna się zbiera, takatyka się ustala nic tylko czekać na mecz. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 17.07.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 chlip, chlip, chlip A ja byłam teraz w OGRODZIEŃCU i nie wiedziałam że tam Krystian mieszka. Mieszkałam na Partyzantów 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.07.2004 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 A ja byłam teraz w OGRODZIEŃCU i nie wiedziałam że tam Krystian mieszka. Gosia - jeszcze nie mieszka, ale mogliśmy się spotkać... ... no to już wiesz jak dojechać... następna wizyta ...28.08 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.07.2004 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Tak a propos gwary śląskiej, to mi się przypomniało, że mój Teść- rodowity Ślązok, na emeryturze zabrał się za pisanie słownika gwary śląskiej. Może uda mi się wyrwać mu jeden tom, to możemy się posiłkować w razie czego słownikiem, aby nie wypaść przed tymi zza miedzy blado, że niby własnej gwary nie znamy. Pozdrawiam Enya - literatury nigdy za dużo, będzie co poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 18.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 A ja byłam teraz w OGRODZIEŃCU i nie wiedziałam że tam Krystian mieszka. Gosia - jeszcze nie mieszka, ale mogliśmy się spotkać... ... no to już wiesz jak dojechać... następna wizyta ...28.08 ??? Dziękuję za zaproszenie, zobaczę jak z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.07.2004 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Gosia - ty się nie migaj czasem, tylko startuj do Ogrodzieńca, tym bardziej, że jak wiedzę metę masz zapewnioną w Podzamczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.07.2004 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 DLA TYCH KTÓRZY NIE WIEDZĄ JAK MNIE ROZPOZNAĆ ,,W TŁUMIE"DZIEŁO MAKSIA:http://212.244.189.200/pics/murator/020.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.07.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Hmmm jak to a my nie mamy druzyny????? a gdzie jakis trening:):) Krystian , a gdzie mozna zapisac sie a liste/????? moj małżonek też bedzie:) wiec sztuk 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts