thelma.3333 28.09.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 witam znalazlam b.ladne mieszkanie do kupienia, w slicznej okolicy; problem w tym, ze jest ono polozone ok 600 metrow od autostrady -obwodnicy miasta; na miejscu zadnego halasu nie slychac, autostrady tez nie widac, w sumie tak jakby jej nie bylo, no, ale jednak jest i to niedaleko; czytalam na sieci rozne opinie I zdania sa podzielone; mnie martwi wplyw tego 'spalinowego' powietrza na zdrowie; mieszka tutaj ktos w takiej badz mniejszej odleglosci od autostrady? wszelkie opinie mile widziane; dziekuje z gory; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 28.09.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Mieszkam tak z 700m od 4-pasmówki - w dzień nie słychać, wieczorem i nocą owszem i to nieźle przeszkadza latem przy otwartych oknach. Tyle słychać, a syf w powietrzu na pewno też jest, ale to i tak Kraków, więc wszędzie przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 04.10.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 W dużym mieście powietrze zawsze będzie mocno zanieczyszczone, jeżeli nie masz alternatywnie mieszkania na skraju lasu daleko od cywilizacji to nie powinieneś zauważyć dużej różnicy.Znacznie gorsze są różnego rodzaju zakłady przemysłowe, wysypiska śmieci itd. A jak jeszcze masz w pobliżu węzeł na tej autostradzie, to komunikacyjnie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 04.10.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 samochód jedzie po autostradzie ze stałą prędkością to i spala mało paliwa i katalizator ma odpowiednią temperaturę to i spaliny nie są dokuczliwe. A jeszcze 600m to spora odległość. Mam 300m od trasy, wokół laski, po prostu bajka. W centrum zupełnie inne powietrze ( gorsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leśko1719512795 16.10.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Niestety teraz wiele mieszkań lokalizowanych jest na obrzeżach miasta, gdzie są drogi, obwodnice itp. Trudno uniknąć takich lokalizacji... Jedni mają obwodnicę, inni autostradę, a u mnie np. jest tunel powietrzny i latają samoloty mi nad domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts