Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalacje centralnego odkurzania, poszukuje fachowca Żory

maciej.ara

Recommended Posts

Napiszcie mi czy mamy naszym w regionie jakąś solidną firmę zajmującą się instalacją centralnego odkurzania. Jestem poważnie zainteresowany założeniem takiej instalacji aczkolwiek z tego co widzę, wyszukiwarka pokazuje tylko kilka wyników. Nie chciałbym nikogo kto mógłby zrobić to byle jak.

A może macie namiar na jakąś solidną firmę spoza regionu? Z góry dziękuje za pomoc :)

jeśli wyszukiwarka pokazuje niewiele film to plus dla Ciebie. Umów się z przedstawicielem każdej, poproś o wstępną wycenę i porównaj sobie wszystkie oferty wtedy będziesz mógł wybrać najlepszą. Poza tym jeśli spotkasz się z „fachmanem” z każdej firmy to od razu będziesz po rozmowie wiedział czy warto podejmować współpracę.

Napiszcie mi czy mamy naszym w regionie jakąś solidną firmę zajmującą się instalacją centralnego odkurzania. Jestem poważnie zainteresowany założeniem takiej instalacji aczkolwiek z tego co widzę, wyszukiwarka pokazuje tylko kilka wyników. Nie chciałbym nikogo kto mógłby zrobić to byle jak.

A może macie namiar na jakąś solidną firmę spoza regionu? Z góry dziękuje za pomoc :)

Nie wiem czy wyszukało Ci też PGB System ale oni się tym trudnią. W mojej ocenie firma warta sprawdzenia a miałam już styczność z różnymi fachowcami, zajmującymi się tego typu instalacją.

Nie wiem czy wyszukało Ci też PGB System ale oni się tym trudnią. W mojej ocenie firma warta sprawdzenia a miałam już styczność z różnymi fachowcami, zajmującymi się tego typu instalacją.

Nie wyszukało mi tej firmy ale na ich stronie widzę, ze zajmują się też takimi instalacjami. Jeśli polecasz to z nimi też się skontaktuje. Z Żor do Rybnika rzut kamieniem :)

• 3 weeks później...