maciej.ara 29.09.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Napiszcie mi czy mamy naszym w regionie jakąś solidną firmę zajmującą się instalacją centralnego odkurzania. Jestem poważnie zainteresowany założeniem takiej instalacji aczkolwiek z tego co widzę, wyszukiwarka pokazuje tylko kilka wyników. Nie chciałbym nikogo kto mógłby zrobić to byle jak. A może macie namiar na jakąś solidną firmę spoza regionu? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staniucha 29.09.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 jeśli wyszukiwarka pokazuje niewiele film to plus dla Ciebie. Umów się z przedstawicielem każdej, poproś o wstępną wycenę i porównaj sobie wszystkie oferty wtedy będziesz mógł wybrać najlepszą. Poza tym jeśli spotkasz się z „fachmanem” z każdej firmy to od razu będziesz po rozmowie wiedział czy warto podejmować współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 29.09.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Napiszcie mi czy mamy naszym w regionie jakąś solidną firmę zajmującą się instalacją centralnego odkurzania. Jestem poważnie zainteresowany założeniem takiej instalacji aczkolwiek z tego co widzę, wyszukiwarka pokazuje tylko kilka wyników. Nie chciałbym nikogo kto mógłby zrobić to byle jak. A może macie namiar na jakąś solidną firmę spoza regionu? Z góry dziękuje za pomoc Nie wiem czy wyszukało Ci też PGB System ale oni się tym trudnią. W mojej ocenie firma warta sprawdzenia a miałam już styczność z różnymi fachowcami, zajmującymi się tego typu instalacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej.ara 30.09.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Nie wiem czy wyszukało Ci też PGB System ale oni się tym trudnią. W mojej ocenie firma warta sprawdzenia a miałam już styczność z różnymi fachowcami, zajmującymi się tego typu instalacją. Nie wyszukało mi tej firmy ale na ich stronie widzę, ze zajmują się też takimi instalacjami. Jeśli polecasz to z nimi też się skontaktuje. Z Żor do Rybnika rzut kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur-Reda 17.10.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Hej! Z tego regionu znam 2 firmy i mogę śmiało polecić: -Housepoint Katowice- Vacu Tech Częstochowa. Z obu miejsc na pewno dojadą, a także możesz liczyć na profesjonalną obsługę, projekt, dobór i doradztwo. Jest wiele firm "krzak" ale te z pewnością do nich nie należą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts