maciekchn 29.09.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 witam mam problem gdzies w scianie domu idzie rura wychodzi na zewnatrz i idzie w garaz gdzie jest woda nie ma zaworu odcinajacego i boje sie ze zima rozsadzi mi kran, jestem wlascicielem 1 rok domu ,poprzednia osoba co tam mieszkala nie przejmowala sie tym i tak bylo x lat i nie pekla ...ale wole zrobic odciencie tylko jak zlokalizowac miejsce gdzie rura wychodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panmajsterkowicz 30.09.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Kamerka termowizyjna, to chyba drogi sprzęt, za to tak jak piszesz- wykrywacz instalacji można kupić juz od 25zł( nawet taki powinien już pomóc).Opcja Nr 2- zamówić hydraulika tylko do wykrycia( choć znając życie, to już minus 50zł)Opcja Nr 3:) zakładając, że instalacja została poprawnie złożona w pionie i poziomie, to intuicyjnie podkuć wybrane miejsce:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekchn 04.10.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 A jak hydraulik znajdzie, jak jedynie co to widac krany i po rozwalone na roznych wysokosciach , Idzie zima ludzi pomocy , sciana ma 60cm czy taki wykrywacz z tanszych sobie poradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts