P_Guzenda22 29.09.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Witam wykonuje u siebie w mieszkaniu instalacje led rgb w szachcie. Ale nie mam pojęcia jak wszystko ze sobą połączyć. Kupiłem zapronowany w sklepie zestaw. W skład zestawu wchodzi: 1. Sterownik RGB 72W 2. Listwa RGB 15m (odkryta- bez silikonu) 3. Wzmacniacz RGB 144W 4. Zasilacz 12v 20A 240W Wiadomo potrzebuje jeszcze przewód rgb i złączki, ale nie wiem w jakiej kolejności to połączyć żeby to ładnie działało na takiej odległości. Mógłby mi ktoś pomóc i to narysować chociaż na kartce? Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P_Guzenda22 01.10.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Wypowie się ktoś.? Bo pokoju skończyć nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasprzyk 07.10.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Temat aktualny?Musisz stosować się do schematów połączeń dołączonych do zestawu.Podaj symbole, zrób zdjęcie co posiadasz.Jaka jest moc taśmy ile Wat na metr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts