joanna_a 30.09.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Szukamy z narzeczonym domu, w którym moglibyśmy zamieszkać po ślubie. Póki co mieszkamy z rodzicami, ale takie rozwiązanie na dłuższą metę się nie sprawdzi. Wielki dzień już całkiem niedługo i dobrze byłoby mieć do tego czasu już coś własnego. Zrobiłam małe rozeznanie na lokalnym rynku i okazuje się, że różne firmy mają całkiem odmienne oferty. Nam jednak zależy nie na super okazjach, które już z daleka wyglądają podejrzanie, ale na rzetelnej firmie. Takiej, której można powierzyć swoje pieniądze bez strachu. Prosiłabym o opinie osób, które już z takich wykonawców korzystały i nie miały problemów. Szczególnie zależy nam na solidnych firmach, które mają zróżnicowane oferty, gdyż sami do końca nie wiemy, jaki dom przypadnie nam do gustu. Będę wdzięczna również za sugestie, na co zwracać uwagę podczas podpisywania umowy i wyboru domu. Chciałabym uniknąć błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmitzz 20.10.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nie wydaje wam się, że lepiej poczekać z decyzją o kupnie domu? Nie będzie wam ciężko połączyć wydatków związanych z weselam razem z kupnem domu? Ja z żoną również mieszkaliśmy z rodzicami, ale dopiero dwa lata po ślubie kupiliśmy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeszny 22.10.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Nie wydaje wam się, że lepiej poczekać z decyzją o kupnie domu? Nie będzie wam ciężko połączyć wydatków związanych z weselam razem z kupnem domu? Ja z żoną również mieszkaliśmy z rodzicami, ale dopiero dwa lata po ślubie kupiliśmy dom. W sumie to mądra rada, ale z drugiej strony rozumie, że mieszkanie z rodzicami / teściami może być uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPk 16.06.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Zgadzam sie, ze slub i kupno domu na raz jest dosc ryzykowna, ale rozumiem z drugiej strony jak to jest jak sie mieszka z rodzicami / tesciami - przetestowalam na wlasnej skorze i stwierdzilam, ze nigdy wiecej - wytrzymalismy wspolnie tylko kilka miesiecy... ale to w sumie bardzo indywidualna sprawa, zalezy od charakterow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkamm 02.12.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Wraz z mężem wybraliśmy mieszkanie właśnie we Wrocławiu na Nowych Żernikach. Już rok po ślubie ale dopiero teraz mamy pieniądze żeby kupić mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkamm 03.12.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 A dokładnie tutaj nowezerniki-or.pl Powinny być tam jeszcze jakieś mieszkania, ale nie wiem czy są akurat małe, bo my wybraliśmy czteropokojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj3232 20.01.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 ja tam Was całkowicie rozumiem, sam bym nie chciał z teściami mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 22.02.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Nikt by chyba nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 22.12.2021 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 złoty szpadel dla spamiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts