Redakcja 30.09.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 W budowanym domu pasywnym pod Warszawą zakończył się montaż okien. To był trudny wybór i bardzo profesjonalny montaż - okna muszą być pasywne. Wybór padł na okna firmy Mielczarek. Zapraszamy do obejrzenia całego cyklu: Budowa domu pasywnego krok po kroku - TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apli77 09.10.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 co sądzicie o oknach Bertrand? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwie 09.10.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 co sądzicie o oknach Bertrand? Nie znam ich w temacie okien pasywnych, tylko z ogólnego asortymentu, miałam do czynienia z realizacjami zabudów balkonowych i okien drewnianych. Bardzo porządna firma, tylko nie wiem jak z terminami- kiedyś mieli mocno zapchany grafik. Specjalizują się w stolarce drewnianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
averesta 09.10.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ja też swego czasu przeglądałam wiele ofert firm produkujących okna i akurat na tę nie trafiłam. Chyba nie mają nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwie 12.10.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Mówisz, że chyba nie mają nic ciekawego i to jest wniosek z tego, że nie natrafiłaś na tą firmę? To dopiero jest ciekawe:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts