Tymonka 30.09.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Poszukiwania trwają.. Przekleństwem staje się slogan jednej z pracowni, która po otwarciu strony wita tekstem: JAKI PROJEKT DZIŚ WYBIERASZ? Żeby pękli... U mnie dziś prym wiedzie mniejszy braciszek Obierka, czyli projekt Ganimedes , również z Domowych Klimatów: http://www.domoweklimaty.pl/pl/proje...ganimedes-nf40 Podtrzymuję pomysł wyrównania obrysu (wyciagnięcie ściany z lewej strony), co przełoży się na rozsądne wymiarami pokoje na górze i co najważniejsze: pokój przeznaczony obecnie dla gości na starość pozwoli nam bytować na parterze na przyzwoitym metrażu Poza tym ten projekt, jak Obierek, ma wszystko, na czym mi zależy: porządny salon, spiżarkę, miejsce na pralnię, duży garaż. Pozostaje jeszcze kwestia wyrównania ściany frontowej, ale się nie upieram, spiżarnia 3-metrowa i tak jest super Jest miejsce na rodzicielską łazienkę na górze i porządną garderobę, pralnię no i planowo tylko jedno okno połaciowe, czyli niezwykle jak na tego typu dom Po wywaleniu wszystkich udziwnionych okien i wstawieniu standardowych koszty też mam nadzieję zbliżą się do bardziej rozsądnych Elewacje marzenie, wszystko czyste, proste, bez udziwnień i pytań w stylu "z czego by tu zrezygnować". Ech.. Dziś czuję, że jestem bliżej sukcesu Oto Ganimedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymonka 03.10.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Chętnie poznam opinie osób, które zdecydowały się na budowę - zapraszam do wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pastelos 05.10.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 my tez kupujemy ten projekt. nie wiem ile bede tu zagladac wiec moze skontakujmy sie poprzez email albo na stronie domowe klimaty na forum pod tematem ganimedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts