fighter1983 08.08.2016 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Ad1 będzie 10Ad2 mogę. Carbon k10 9*1.75 = cena tynk netto na m2 Amphisilan k15 5.30*2.5 = cena tynk netto na m2 Nie mam kalkulatora pod ręką ale to prawie to samo Ad3 mam. Proste... Wszystko tak samo tylko kolkowabie przez siatkę kolkiem z trzpieniem metalowym plus dobry klej. Problemem zawsze jest fuga. Bo wykwity wyłażą. Tu chyba będziemy fugowac cała płytkę sikaflex 11fc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 08.08.2016 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Co do tego bolixa za darmo.... Jest tani i super się go kladzie. W sensie bardzo łatwo. Koniec zalet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigor 08.08.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Ja to widzę tak : Carbon k10 - 338,43 zł/25kg= 13,5 zł/kg X 1.8kg/m2 = 24,3zł/m2 Amphisilan k15 165,00zł/25kg = 6,6zł/kg X 2.5kg/m2 = 16,5zł /m2 Przy mniej wiecej 300m2 tynku daje to istotną oszczędność chyba bez zauważalnego spadku jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 08.08.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 W kwestii wykwitów: gdzie wyłażą to wyłażą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kpuchala 09.08.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 A mam pytanie, czy ktoś tutaj stosował Plastertynk Medium Wood? Czyli elastyczna imitacja deski. Jak to w praktyce się sprawdza i jak wytrzymuje próbę czasu? Wiem, że Dryvit robi też tynk, który potem przy pomocy formy przypomina deskę. Czy ktoś to stosował? Jak to wygląda w porównaniu z gotowymi imitacjami na styropianie lub elastycznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigor 09.08.2016 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Wiem, że Dryvit robi też tynk, który potem przy pomocy formy przypomina deskę. ... Jak to wygląda w porównaniu z gotowymi imitacjami na styropianie lub elastycznymi? Wygląda jak qpa. Może dlatego że pomalowane na brąz Specjalnie sie przejechałem do KFC gdzie to jest położone. Wyleczyłem sie z tematu od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskaro 11.08.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A u mnie wszystko luxmarina. System deski dekoracyjnej Tabulo Kosbud- może dlatego że kupiłem kompletny system od jednego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert007 02.09.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Wygląda nie źle, a ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskaro 02.09.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Deska z kompletnym systemem kosztuje ok 150 zł. robocizna 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PemoMayer 02.09.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Czym malowaluscie deskę rodeo? jak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 21.09.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Po tej dyskusji chyba zdecyduje sie na Greinplast OEA bo: 1) do tisereca sie nie dodzwonilam2) pan z Greinplastu dowiozl z ostrowa probki do studia caparol we wrocku (ten punkt wskazalam) zebym sobie mogla zobaczyc i dotknac. Jeszcze nie widzialam bo nie mialam czasu, dopiero w sobote sie wybieram na wybor kolorow. Wszelkie uwagi na temat tego panelu mile widziane. Czy ktos ma jakies opinie na temat tego produktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.09.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Deska z kompletnym systemem kosztuje ok 150 zł. robocizna 60 zł. Jestem ciekaw, czy Kosbud to produkuje, czy to po prostu nie jest Sysdecor firmy Prochem, który można kupić za 115zł/m2 Tu zamówiłęm próbki: http://allegro.pl/imitacja-drewna-elastyczna-deska-elewacyjna-i6306660221.html to efekt finalny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.09.2016 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Dobra... koniec sezonu, ale nie szkodzi. Szanowni Państwo - mam deske elewacyjną taką, że autentycznie wyrywa z butów. Wygląda przepięknie, jakość wykonania, jej wytrzymałość na zginanie, rozciąganie MIAŻDZY i to dosłownie miażdzy to co jest dostępne na rynku... przerobiłem tych imitacji multum firm niezliczone ilości, ale to co teraz dostałem przeszło najśmielsze oczekiwania. I co ciekawe: deska jest tańsza niż Rodeo i inne tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zico 13.10.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Ooo, to jestem ciekaw, co to za deska? W swoim czasie sparzyłem się na Rodeo, teraz szukam czegoś lepszego... Zacząłem ostatnio myśleć już nawet o imitacjach na stelażu, np. deska euronit, ale jeśli byłoby coś atrakcyjnego do przyklejania do styropianu... jeśli nie musiałbym budować stelaża... jak najbardziej do rozważenia! Chętnie więc zapoznam ten nowy produkt! Poproszę o więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.10.2016 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Wrzuć mi Inf na mail gdzie wysłać próbkę. Teraz zima będzie więcej czasu na zrobienie próbek wzorników etc. Bo deskę dostaje się biala do samodzielnego bejcowania. Nauczony przykładem realizacji biorę się za testy. Na pierwszy rzut idzie test bejcy caparol capawood i alternatywnie top lasur nqg Chciałbym już wrzucać do sklepu produkt ale jeszcze nie gotowy do sprzedaży komplementarnej. A nie chcę mówić ludziom że mają sobie sami jakaś bejce kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MayekMM 17.10.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Witam, też mógłbym poprosić o jakieś namiary na taką "deskę"? Stoję przed wyborem materiału na elewację i jeśli nie będzie dobrej alternatywy dla drewnianej deski elewacyjnej to będę zmuszony przy niej zostać, wraz z jej wadami i zaletami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.10.2016 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 jak wyzej... info na maila gdzie wyslac probke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.10.2016 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 ech... nr telefonow prosze podawac... kurier ma to do siebie, ze latwiej mu dostarczyc jak ma nr tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MayekMM 17.10.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Done, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MayekMM 19.10.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Sorry że tak post pod postem, ale chciałem dodać że próbka dotarła i od razu dostała akceptację od "księgowej"/inwestorki Mam parę pytań, ale to wyślę na maila. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts