przemo22627 18.09.2020 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2020 (edytowane) Dzięki wielkie za namiary , trochę na hydraulice i elektryce się znam , ale na tynkach to jest zielony kompletnie także każdy by mi wcisnął byle co za kosmiczne pieniądze i bym był zadowolony jak dziecko.... Zanim pogadam z nimi czy mogę podpytać jakiego systemu szukać na mój dom ? Budynek piętrowy, duża działka bez drzew , budynek w pełnym słońcu przez cały rok - Dom w Nagietkach 3 - czarna dachówka ceramiczna.Tak w średniej półce cenowej , nie liczę na jakieś kosmiczne technologie bo wiem że spora cześć tego to bełkot marketingowy, chciałbym solidny tynk za przyzwoitą cenę to na czym się skupiać ? Na pewno będą interesować mnie te płyty drewnopodobne Greinplast OEA-D gdzieś na 17-20 m2 będę potrzebował. Aha 15 cm styro też bedę szukał raczej zwykły nie grafit. Edytowane 18 Września 2020 przez przemo22627 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyfys1978 03.07.2021 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Witam, jak w temacie, po jakim czasie od odbioru budynku, można liczyć na naprawę elewacji z taką deską z firmy Rodeo w ramach reklamacji? Deweloper twierdzi że max 2 lata, nie uznał że jest to wada konstrukcyjna, więc do 5letniej rękojmi się nie zalicza. Proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nalog 05.07.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Poczytaj o rękojmi w budownictwie i sam oceń czy developer nie próbuje cię oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts