damian47 01.10.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Witam chciałem poznać opinie na temat okien profil salamander okucie Maco rc1 3szybowe u-0.5 przy czym UW okna wychodzi ok 0.9 . jak cos źle napisałem to przepraszam Za bardzo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 11.10.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 a mozesz wstawic zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 11.10.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 https://www.google.pl/search?q=profil+salamander&es_sm=93&biw=1364&bih=683&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Sq05VNSyFOLhywPq9IDACA&ved=0CAgQ_AUoAQ#tbm=isch&q=rehau+clima+design&spell=1 to jest na razie jedyny profil który mogę od bidy polecić ... reszta to imitacje .. "ciepłych" profili, ten szału nie robi..ale w górnym progu tolerancji się na niego miejsce znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 12.10.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 https://www.google.pl/search?q=profil+salamander&es_sm=93&biw=1364&bih=683&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Sq05VNSyFOLhywPq9IDACA&ved=0CAgQ_AUoAQ#tbm=isch&q=rehau+clima+design&spell=1 to jest na razie jedyny profil który mogę od bidy polecić ... reszta to imitacje .. "ciepłych" profili, ten szału nie robi.. ale w górnym progu tolerancji się na niego miejsce znalazło. wow, fajne. Nie widziałem wcześniej tych profili. Ostatnio oglądałem aluminiowe: http://newss.pl/biznes/prawdziwe-pasywne-okno-aluprof-mb-104-passive.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 12.10.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Jak zdobędę przekrój to zapodam do therma ... ale już widzę iż szyba tu bez ciepłej ramki zepsuje cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 15.10.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 od czasu idei montażu samych pakietów, mam wszelkie profile w głębokim poważaniu, a jedne wyjście na taras czy z oranżerii mogę przeboleć. Nie widzę większego sensu otwierać okno aby siedząc w domu w fotelu świerszcza wieczorem posłuchać, przewietrzyć chałupę (od tego jest wentylacja z odpowiednim wydatkiem a jak ktoś nie potrafi dopilnować żarcia na kuchence tzn. że jest nieskoordynowany i powinno mu się zabronić zabawy takimi urządzeniami), czy wydrzeć się na dzieciaki - w ogóle dercie się na dziatwę uważam za elementarny brak wychowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 15.10.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Nauka radziecka zna już profile okienne Uf 0,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 15.10.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Nauka radziecka zna już profile okienne Uf 0,1 podaj cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts