Justyna P 02.10.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Wygląda bardzo okazale, ale to wrażenie pewnie potęguje minimalistyczne wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 02.10.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Edytowane 3 Października 2014 przez Karolinaaaa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 02.10.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 witam sie u Cibie po raz pierwszyprzepiękny domChciałam podpytać o zasłoy w salonie szare, gdzie kupowałaś, pamiętasz?? W oknach masz żaluzje 25mm?? a i czy stół w w jadalni był robiony na wymiar czy gotowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 02.10.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Witaj asc Zasłony szyte w EURO FIRANACH. W oknach w salonie i gabinecie są żaluzje drewniane 50mm. w pozostałych ze względu na przesuwne drzwi są 25 mm Stół w jadalni robiony na zamówienie w Hazel wood. 110x220cm dąb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.10.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Dom z zewnątrz przepiękny! Klimaty... jakby Miami Super! I wcale nie tak nowocześnie, jak można by się spodziewać po tytule Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 02.10.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Iw bardziej nowocześnie jest z zewnątrz w środku masz rację,że niekoniecznie We wnętrzach wolę przełamaną klasykę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.10.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Fantastyczna bryła, przepiękne leśne otoczenie, rewelacyjnie zgrane kolory! We wnętrzach bardzo podobają mi się ogromne okna, żaluzje, dużo bieli, światło i przestrzeń. Iw ma rację, jak w Miami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 02.10.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 A wg mnie na zewnątrz to jest też klasyka. Wg mnie to wygląda na klasyczną, piękną, modernistyczną architekturę. Bardzo światowo! Mało się buduje w Polsce takich domów. Pienie zaaranżowaliście przestrzeń dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 02.10.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 senkju za odpowiedz a kolor albo materiał tych zasłon pamietasz?? są przepiękne mozesz podzielić się info ile kosztował Cię taki stół?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 02.10.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 asc niestety nie pamiętam kupiłam je ponad rok temu.... Stół wyceniany jest indywidualnie tutaj link do sklepu, zapytaj o dokładnie taki jaki chcesz, na pewno zaraz otrzymasz odpowiedz http://www.hazelwood.pl/ Iw, Sharlotka baaaardzo Wam dziękuję za tak miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 02.10.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 JAK ZWYKLE SUUUPER Możesz mi wyjaśnić - bo także planuję - dlaczego akurat tam, gdzie drzwi przesuwne masz węższe lamelki? Masz je zamontowane w świetle okna i da się przesunąć okno, mimo ich obecności? Ja w ostateczności planuję podwiesić je w takiej wnęce jak na karnisze przesuwne, ale wiadomo, że w okresie "tarasowym" raczej będą na stałe podciągnięte do góry. Nic lepszego nie wymyśliłam Fajnie, że wróciłaś na forum ze swoimi wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 02.10.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Cześć Justynko Wróciłam tylko na chwilkę Tam gdzie są przesuwne,żeby się gładko przesuwały mogą mieć max 35mm u niektórych producentów jest dostepna taka szerokość chociaż rzadko... Ja mam zamontowane w świetle szyby i te 25 leciuteńko się przesuwają i w niczym nie przeszkadzają Poprzednio miałam zamontowane też wysoko bo się uparłam na 50mm i żałowałam bo jednak nie było to praktyczne... wiec teraz dałam w przesuwkach 25mm i jest ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 02.10.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Fajnie, że tak się da. Dzięki Ci serdeczne za praktyczne info W takim razie teraz muszę znaleźć inne przeznaczenie dla wnęki Dom boski...Widzę przywiązanie do kilku elementów wystroju wnętrza Ale odbieram to jako atut - rzeczy/materiały sprawdzone, lubiane... Mam nadzieję, że pokażesz nam więcej, a ta "chwila" jest po to, że za jakiś czas pokażesz nam znowu coś nowego i równie pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.10.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Karolina dom mega:jawdrop: z zewnątrz wygląda jak z jakiegoś amerykańskiego teledysku - dosłownie jak w innym świecie - na pewno wyłamuje się z szarej polskiej rzeczywistości, otoczenie w okół domu ekstra - jak dojdzie trawka będzie filmowo.Środek klasyka - ale nie nudna i pstrokata - taka stonowana i nienachalna. Pewnie powierzchnie w domu są gigantyczne - gdzie tak duży stół ma jeszcze tyle wolnego miejsca z boku. Czekam na więcej fotek - gratulacje. Jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 03.10.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Tomek, pewnie się dało, my to na tamtym etapie odpuścilśmy ten temat, ale z pewnością byłby to wizualny plus Wasza wina pewnie jest znikoma, architekt powinien zaplanować inne rozwiązanie. Przecudowny, duży fix w łazience. Jakiej firmy macie stolarkę? Edytowane 3 Października 2014 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 03.10.2014 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Magda_lena85 Ogromne dzięki za tyle miłych słów Dom rzeczywiście jest przestronny i to "na żywo" zdecydowanie bardziej niż na zdjęciach, szczególnie salon, w którym stojące gigantyczne sofy na zdjęciach sprawiają wrażenie,że jest mało miejsca Pozdrawiam serdecznie tomekwa Okna są w większości PCV wykonane przez lubelską firmę na profilach Schüco ze względu na gabaryty przeszkleń także tych przesuwnych tarasowych w sypialni i salonie gdzie drzwi przesuwne mają 4m wszędzie praktycznie są szyby bezpieczne. Natomiast w salonie wysokie okna są na profilu aluminiowym, pakiet 3 szybowy, wszystkie okna od tego samego producenta. w całym domu wszytkie okna sięgają do podłogi czyli kwestie parapetów mieliśmy z głowy jedynym wyjątkiem jest podłużne okno w dolnym wc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 witam się i ja podoba mi się rozwiązanie karnisza w sypialni, że jest zabudowany do końca ściany i od dołu dokładnie tak samo zrobiłam u siebie i bardziej mi się to podoba u córeczki już tak nie chciałaś? możesz mi powiedzieć coś o tych żaluzjach? one są montowane na ramie okna? przykręcone śrubkami do okna? tak pytam, bo jestem zielona w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 03.10.2014 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Cześć Karolina U Julki tak nie robiłam bo początkowo w miejscu gdzie są szafa i regał miała być mini garderoba, murek w kształcie odwróconej litery u i podwójne łamane białe drzwi które po otwarciu stworzyły by duży otwór i rodzaj szafy do której można wejść stąd też kabelek nad szafami bo miało być tam światło, ostatecznie na ten moment zrezygnowaliśmy z tego ale do wykonania na kiedyś... tedy i tak zabudowa karnisza pójdzie do poprawy bo obudowa jakgdyby wchodzi do tej przestrzeni Coś podobnego jak tutaj http://img908.imageshack.us/img908/3492/yIve0i.jpg Żaluzje montowane do dołu górnej ramy okna, nawiercane, w jaki dokładnie ekipa to robiła nie wiem. Żaluzje uwielbiam, rolet już nie znoszę..... to, że dzięki minimalnemu przekręceniu żaluzji mam jednocześnie w domu jasno, widzę chociaż trochę co się dzieje na zewnątrz i nikt mnie z zewnątrz nie widzi, dla mnie bezcenne. W roletach opcja albo jesteś na widoku albo totalnie zasłonięta... dla mnie odpada Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 właśnie takie mini garderoby też będę mieć u dzieciaków świetnie to wygląda - kiedyś natrafiłam na to właśnie zdjęcie i odleciałam :) czyli jednak się nawierca ramy właśnie tego chcę uniknąć za wszelką cenę a mieć żaluzje - pozostaje mi tylko montaż w suficie więc chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolinaaaa 03.10.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Miło było odwiedzić FM Wszystkim budującym życzę by budowa była wspaniałą przygodą z jeszcze wspanialszym finałem !!! Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts