rafal szewczyk 03.10.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 ja też szukałem ekipy na tych stronach tak jak wy i udało mi się znaleźć naprawdę bardzo dobrą ekipę i niedrogą, posawili mi stan surowy WIERZBA II, na klej niedrogo z blachodachókwą 24 000 zł, naprawdę polecam to była bezstresowa budowa, sama przyjemność, bez nerwów, miałem kierownika budowy i tez był barzdo zadowolony, ponieważ wogóle się nie napracował przy nich teraz wszyscy podziwiają na osiedlu jakość wykonania, nigdzie się nie ogłaszają a mają full roboty u mnie skończyli także mogę podać nr telefonu 604082865 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal szewczyk 03.10.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 ekipa która u mnie robiła jest spod Zyrardowa robią w woj Mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 03.10.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 no to daleko na ślask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toto74 07.10.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 czy nikt z sego forum nie budował w okolicach gorzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts