tom1984 02.10.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) chcialbym przeniesc kuchnie do salonu mam jednak maly problem z ustawieniem tego piony sa w lazience przylegajacej 'u gory' pokoju, wiec kuchnia musialaby byc chyba w lewym gornym rogu problemem jest duze okno zaczynajace sie prawie przy scianie (jest tam kolo 40cm sciany) chcialbym miec plyte gazowa meble kuchenne raczej z ikei glupio chyba wygladala by zabudowa kawalka okna - wiec chyba trzeba isc do konca okna pod oknem jest obecnie grzejnik - gdzie go przeniesc? poprosze o porade Edytowane 2 Października 2014 przez tom1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 03.10.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Ciężko przy 17m na pokój dzienny z aneksem,będzie bardzo mało miejsca.Wklej rzut całego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 03.10.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 A ja kiedyś natrafiłam na coś takiego: http://dom.trojmiasto.pl/Aranzacje-wnetrz-Salon-z-aneksem-kuchennym-na-18-m-kw-n64641.html Też niewielki salon z aneksem, a jakoś ładnie to wszystko zaaranżowane, może coś Cię zainspiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom1984 03.10.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 (edytowane) w tej chwili rzutu zrobic nie mogeale druga czesc mieszkania to wlasciwie odbicie lustrzane tej czesci (z tym, ze kuchnia ma kolo 8m, jest 'wydluzona' w gore) dzieki Marysiatroche podobnie kombinowalem, ale okno mi troche przeszkadza i wlasnie dlatego sie zastanawiam czy jest sens to robic Edytowane 3 Października 2014 przez tom1984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts