Kasiaa 06.06.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Mam już projekt i szukam ekipy do postawienia budynku w stanie surowym. Jest to budynek parterowy nie podpiwniczony o powierzchni 169 m kw, garaż 2 stanowiska dwie łazienki 3 pokoje i salon. Okolice Radzymina pod Warszawa. Może ktos może mi kogoś polecić solidnego i nidrogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.06.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Buduje w okolicach i w najbliższym czasie bede miał wolny termin,moge obejżeć projekt.PozdrawiamJS694-908-737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa 06.06.2004 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Projekt można zobaczyć w internecie. http://www.domywstylu.pl/projects/egzokaz/fiesta_s.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad 15.06.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Kasiaa,czy juz znalazlas ekipe?? jesli nie, daj znac, dam ci namiary na ekipe, ktora wlasnie u mnie zakonczyla stan surowy. gdybys chciala obejrzec, jak muruja, nie bedzie problemu. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 15.06.2004 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 U mnie dopiero zaczynają, ale bardzo mi się podobają (może za 2 miesiące zmienię zdanie ). Chcesz, Kasiaa, to napisz do mnie e-mail - to sprecyzuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts