mydlo 02.10.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Witam. Potrzebuję zbiornik na wodę pitną o objętości 6m3. Mój pomysł jest taki aby kupić szambo betonowe i od środka pokryć je szlamem hydroizolacyjnym dopuszczonym do kontaktu z wodą pitną. Posiadam własną koparkę ale maksymalna głębokość na jaką mogę kopać to 3m. Zbiornik z tworzywa jest kilkukrotnie droższy, a kręgi betonowe te o średnicy 1 metra są tanie ale wykop musi być strasznie głęboki a szerokie np 1,5 metra są już drogie. Co sądzicie czy ten pomysł ma sens, jest coś o czym nie wiem na temat tych szamb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.10.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Pamietaj, ze szambo betonowe musi byc wzmocnine odpowiednio grubymi drutami.Nie ma co liczyc na to ze tanie wersje beda odpowiednio mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 10.10.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 w szambo betonowe to bym nie szedł ....ale każdy ma swój ulubiony trunek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts