wiemarcel 02.10.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Witam mam pytanie co do tych grzejników. Czy są one oszczędne w sensie pytam użytkowników czy rzeczywiście możemy na nich coś zaoszczędzić ? czy wychodzą taniej niż gaz ( tzw jako media) i gaz jako ten dostarczany do butli zewnetrznej na zewnatrz domu stojacej. Jak z ich awaryjnoscia i uztkowniem ? i jakie koszta miesieczne u Was wystepuja i przy jakim metrazu domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gti11 03.10.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam mam pytanie co do tych grzejników. Czy są one oszczędne w sensie pytam użytkowników czy rzeczywiście możemy na nich coś zaoszczędzić ? czy wychodzą taniej niż gaz ( tzw jako media) i gaz jako ten dostarczany do butli zewnetrznej na zewnatrz domu stojacej. Jak z ich awaryjnoscia i uztkowniem ? i jakie koszta miesieczne u Was wystepuja i przy jakim metrazu domu ? . Od kilkunastu lat najtaniej wychodzi węgiel , drewno i różnego rodzaju " śmiecie" z przewagą tego ostatniego . W " czystej elektryce" też nie zmieniło się dużo i sprawność w okolicach 100% . Na twoim miejscu zainstalowałbym zwykłego śmieciucha i palił kartonami i reklamami po grzejnikach elektrycznych albo wykonał OZC i liczył koszty ogrzewania i instalacji i zastanawiał się co będzie tanie , oszczędne i będzie mnie stać na to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts