gxs5 03.10.2014 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Jak w temacie, proszę o wypowiedzenie się osób które posiadają schody bukowe lub dębowe olejowane, jak się użytkuje, które ładniej się prezentują ? Większość stolarzy zakłada z góry lakierowanie schodów, czy są jakieś przeciwskazania co do olejowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 03.10.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ja mam olejowane, sam olejowałem dokładnie, prezentują się ładnie, szczególnie że cała podłoga jest olejowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gxs5 03.10.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 ja mam olejowane, sam olejowałem dokładnie, prezentują się ładnie, szczególnie że cała podłoga jest olejowana. Możesz coś napisać o "wycieraniu się" oleju na schodach w porównaniu z podłogą? Podejrzewam że częściej trzeba olejować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 06.10.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Moim zdaniem schody które ja osobiście zaolejowałem są zaolejowane lepiej niż podłoga zaolejowana fabrycznie. Mam wrażenie, że dałem "solidniej" oleju i nie widzę póki co, zeby gdziekolwiek się wycierał. Użytkujemy od 1 grudnia, czyli za półtora miesiąca będzie rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts