nelly000 03.10.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam! Poszukuję sprawdzonej, profesjonalnej firmy, której mogłabym zlecić zaprojektowanie mojego ogrodu. Mam do dyspozycji ok. 0.5 ha Marzy mi się dużo niskich okrągłych krzewów, magnolie, rododendrony... myślałam też o oczku wodnym. Zależy mi, aby z pracami przygotowawczymi ruszyć już teraz, a pełną parą wczesną wiosną. Mieszkam pod Łodzią, dlatego najbardziej interesuja mnie firmy z Łodzi lub bliskich okolic. Mam już swój typ tak wstępnie, ale chciałąbym poznać też wasze propozycje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasjona 06.10.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Hej, jestem tu nowa, ale widzę, że ty też niedawno dołączyłaś Nawet mieszkamy niedaleko! Jeśli chodzi o projektowanie ogrodów w łódzkie m to mogę ci polecić taką firmę z Aleksandrowa Łódzkiego- Justi Garden. Bardzo fajni ludzie, młodzi, pełni energii i z głową pełną pomysłów. Pani Justyna ma spore doświadczenie więc z pewnością ci pomoże i przedstawi swoją wizję. Projektowała ogród moich znajomych i muszę powiedzieć, że o każdej porze roku wygląda genialnie. Postaram sie o jakieś zdjęcia, ale uwierz, że całość robi wielkie wrażenie. Jak masz jakieś pytania to pisz, a ja dopytam i ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nelly000 26.11.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Dziękuję za polecenie nie wchodziłam długo na wątek i nie widzialam odpowiedzi ale co ciekawe kilku znajomych też mi poleciło tą firmę. Umówiłam sie z nimi poki co na wiosnę, wrazenie w kazdym razie bardzo pozytywne i szczerze mowiac to ceny mega konkurencyjne - a pochodzilam po roznych firmach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeczekldz 16.08.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Polecam firmę "Expansionem" jako wykonawcę prac ogrodniczych. Co do projektowania, to dadzą wiele cennych wskazówek i wykonają projekt poglądowy. Nie są jednak profesjonalnymi projektantami a głownie ich wykonawcami, znają się na ogrodnictwie, są terminowi i solidni. Posiadają dostęp selekcjonowanych i w pierwszej klasie materiał nasadzeniowy w bardzo korzystnych cenach, nie dostępnych dla "zwykłego" klienta. Dodatkowo świadczą usługi związane z utrzymaniem i konserwacją ogrodów i terenów zielonych. Firma "Expanisonem": 791-102-660 https://www.facebook.com/pages/Expansionem/887052424650241?sk=info&tab=page_info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaBo 27.07.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Bardzo solidną i godna polecenia jest http://www.justi-garden.pl/. Proces projekt - wykonanie trwa sprawnie i szybko, są nastawieni na klienta i jego potrzeby. Świetnie dobrano nam roślinność, która mimo mało żyznej i suchej gleby rośnie doskonale, nie wymaga wiele pielęgnacji i uwagi. Dla ogrodów projektowyanych przez Panią Justynę można stracić głowę - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts