Teos77 03.10.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam, Jest to mój pierwszy post na forum, więc jeśli nie ten dział to przepraszam. Nie dawno kupiłem nowe mieszkanie w bloku z lat 60 na czwartym piętrze. Remont dobiegł już końca dlatego się wprowadziłem. Wadą tego mieszkania są wszędzie wychodzące rury z podłóg o czym wiedziałem kupując te lokum. Właśnie zaczął się sezon grzewczy i tu pojawił się jeden problem, który może nie jest taki poważny, ale denerwujący Otóż mam jedną rurę grzewczą która wychodzi z podłogi w łazience idzie górą przez ścianę do przedpokoju nad drzwiami do pokoju i wpada ponownie w podłogę i codziennie słyszę ten denerwujący dźwięk opadanej wody co jest denerwujące szczególnie jak się siedzi w ciszy czytając książkę w salonie. Mam cały czas wrażenie, że gdzieś nie zakręciłem wody a to tylko szum opadającej wody w rurach grzewczych:D. Czym to może być spowodowane? Czy ktoś miał taki problem? Czy administracja coś zaradzi? Z góry dziękuje za każdą odpowiedź Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzy27 03.10.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Zapowietrzenie instalacji. Zgłoś, powinni pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maher 04.10.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Wygląda że zapomnieli założyć odpowietrznika w najwyższym miejscu tej rury, lub gdzieś tam jest i nie jest odpowietrzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts