esemes 04.10.2014 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Właśnie trafiłem na taką serię polskiego producenta. Wygląda całkiem ładnie, ma wszystkie potrzebne mi rodzaje gniazd i nie kosztuje zbyt wiele. Czy ktoś ma doświadczenia z tym osprzętem? Jeśli nie Karlik, to jaki producent oferuje serię o raczej minimalistycznym wyglądzie i w białym kolorze, zawierającą oprócz standardowych gniazd: - HDMI x1 - głośnikowe dla kabla min. 1,5mm² - głośnikowe podwójne (j.w.) - podwójne elektryczne do ramkiI żeby nie kosztował fortuny, bo niektórzy życzą sobie 250zł za gniazdko HDMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam93 26.01.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam. Dużo osprzętu karlika juz założyłem. Większość to seria TREND. Jednak DECO teteż już zakładałem i jestem zadowolony z tego producenta. solidne ładne i nie takie drogie. Co uważam za duży plus to, to że wyłączniki mają zaciski śrubowe i jak dokręcisz to wiesz że trzyma a nie tak jak np. Ospel impresja ma samozaciskowe styki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts