k.abies 06.06.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 poszukuję poradnika o budowie kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.06.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Widziałem takie książki w Catoramie i innych marketach budowlanych.Coś w rodzaju "Jak samemu zbudować kominek" i "Budowa kominka bez tajemnic". Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 06.06.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Mogę Ci wysłać parę fotek z budowy mojego kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 07.06.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Mamcia - wyślij , ja też jestem zainteresowany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 07.06.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Czesc !!! Marinku to jak juz tak ładnie wysyłasz to machnij tez na mojego e-maila .... pozdrawiam .przyszły uzytkownik kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.06.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 to może gdzieś dla ogółu też chętnie bym rzuciła okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 07.06.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Zgodnie z obietnicą zamieszczam link do naprędce skleconego albumiku foto z budowy kominka- myślę, iż po obejrzeniu wiele tych "złożonych" zagadnień wyjaśi się . Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę je zadać. To co widać robuła firma, ale następny kominek zbuduję z pewnością SAM. http://www.misiatek.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 07.06.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Zgodnie z obietnicą zamieszczam link do naprędce skleconego albumiku foto z budowy kominka- myślę, iż po obejrzeniu wiele tych "złożonych" zagadnień wyjaśi się . Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę je zadać. To co widać robuła firma, ale następny kominek zbuduję z pewnością SAM. http://www.misiatek.republika.pl MAMCIA to podaj koszt tego kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 07.06.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Cena końcowa ok. 5,7 kzł. Może trochę dużo, ale warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 07.06.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Mamcia ta cena to łącznie z wkładem czy sama robocizna z rozprowadzeniem?Czy kominek jest przeznaczony do ciągłego grzania i jeśli tak to jak sie sprawuje? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 07.06.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Podana cena obejmuje całość: wklad 14 KW do ciągłego palenia, obudowa z gładkiego piaskowca, wykończenia marmurowe, montaż. Rozprowadzenie do innego pomieszczenia zrobiłem wcześniej sam. Montaż zrobiła bardzo solidna firma, przyjechali na miejsce do mnie ze wszystkim: całe auto narzędzi (różne sprzęty do obróbki kamienia) i inne badziewia - nawet piasek mieli swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek74 07.06.2004 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Miło czytać o takich ekipach . Możesz podać namiar? Chętnie skozrystam z ich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 08.06.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Zajrzyj tutaj: http://www.pro-kom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 08.06.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 W jakiel lokalizacji działa wspomniana Firma chodzi o montowanie swoich wyrobów. Wysłałem im malia ale jakoś nie odpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 08.06.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Firma znajduje się w Myszkowie- woj. śląskie Z tego co rozmawiałem z szefem wynika, iż jeśli trzeba to robią na terenie całej Polski, a nawet trafiały się zlecenia z Niemiec. Najlepiej zadzwonić i umówić sięz nimi na wizję lokalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 08.06.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Mamcia, zdjątka są rewelacyjne. Wielkie dzięki, mnie również się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamcia 09.06.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 A jużci, niech ci Grzogorzu wyjdzie na zdrowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batonik 09.06.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 jestem kompletnym laikiem jesli chodzi o kominki, powiedzcie prosze czy kominek tzw. otwarty jest tanszy od takiego zamknietego?i jakie sa wlasnie wady i zalety takich kominkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 09.06.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Dzięki Mamcia właśnie tak zrobię bo kontakt elektroniczny to ich nie najmocniejsza strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstryna 09.06.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 mam pytanie. jesli wylot spalin jest fi 200mm to czy daje sie rure flex 200 do kimina ale jaki wtedy komin sie stosuje o jakim fi czy normalne ksztaltki kominowe wystarczaja np o przekroju kwadratowym czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts