finlandia 01.03.2024 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca Podobnie z zaznaczaniem powodu.. Niezaangażowany użytkownik jak zobaczy taką listę do przeczytania to zrezygnuje ze zgłoszenia. Poza tym powód może być zaznaczony źle (błędny lub na odwal) a ocena jego zasadności i tak spada na osobę podejmującą decyzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.03.2024 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca Słuszna uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.03.2024 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca ten formularz miałby większy sens gdyby zgłoszenie było na starych zasadach a moderator podejmował decyzję i zaznaczał punkt na tej liście przy usunięciu/modyfikacji wpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.03.2024 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca Dla forumowiczów niewielka zmiana, dla Wydawcy konieczność prowadzenia archiwum zgłoszeń i interwencji. Na zwykłe zgłoszenie spamu lub bota potrzeba tylu ceregieli? "Jakie" prawo wymaga takich informacji jak imię, nazwisko i adres e-mail? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.03.2024 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca Na zwykłe zgłoszenie spamu lub bota potrzeba tylu ceregieli? "Jakie" prawo wymaga takich informacji jak imię, nazwisko i adres e-mail? NWO nam wprowadzają. Muszą mieć zaksięgowany i przypisany każdy listek papieru toaletowego, aby wiedzieć czy jesteś godny wejść do kibla. Gotują powolutku tę żabę... A żaba ślepa, to się godzi na to. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.03.2024 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca Ten formularz straszy swoją nieczytelnością - dla mnie już kolorystyka jest mało wyraźna (wzrok na stare lata słaby) i duża czcionka tego nie ratuje. Imię, nazwisko, email - jeśli jest wymagana to niech będzie przypisane do nicka (czekam jeszcze na konieczność przesłania skanu dowodu osobistego i nr pesel by inspektor RODO miał czego pilnować) Wystarczy że przy logowaniu na forum wyskoczy raz komunikat o konieczności akceptacji regulaminu by przejść dalej (tak jak to jest w większości serwisów). Powody zgłoszenia - moim zdaniem mogą być, ale wyraźnie oznaczone jako nieobowiązkowe. Podobnie jak dodatkowe uwagi. Pole z linkiem do zgłaszanego postu - z automatu przecież jest link, ale tak wiele miejsca i nieczytelność tekstu sugeruje, że coś trzeba tu uzupełnić. Prosta, intuicyjna czynność urosła do rangi operacji biurowej. Ja się nauczę, ale osoby mniej zorientowane wybiorą fejsbuka gdzie wystarczy dać lajka lub wrrr... Dlatego napisałem, ze twórca tego formularza nie korzysta z forum a jedynie wykonuje na odwal zlecone zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.03.2024 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca No i mamy jeszcze jeden powód, dla którego fora zdychają... Aam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.03.2024 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca Wszystkie uwagi przekażemy, dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.03.2024 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca Kolejna uwaga - taki śmieć:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?385697-%w jaki sposób to zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.03.2024 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca Kolejna uwaga - taki śmieć: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?385697-% w jaki sposób to zgłosić? Normalnie - trójkąt i zaznaczasz w formularzu spam, niezrozumiałe treści, autopromocja, treści niezgodne z charakterem forum. Formularz dochodzi do redakcji pomimo braku wpisywania emaila i danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.03.2024 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca Dziękuję, wysłałem zgłoszenie wg wskazówek i przeszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.03.2024 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca Dziękuję, wysłałem zgłoszenie wg wskazówek i przeszło ! Ludzieeeee!!! PRZESZŁO!!! Znowu można podpierdalać... Nie wiem, czy o to chodziło najbardziej. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.03.2024 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca Ludzieeeee!!! PRZESZŁO!!! Znowu można podpierdalać... Nie wiem, czy o to chodziło najbardziej. Adam M. Ty tak serio, czy po prostu nudzisz się i na siłę robisz gównoburzę? Bo mam ochotę zgłosić ciebie i twoje posty - od długiego czasu masz jakaś polityczną obsesję i twojej posty nie są merytoryczne jesli chodzi o tematykę forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.03.2024 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca (edytowane) Wszystkie uwagi przekażemy, dziękujemy Dlaczego tylko jedno zgłoszenie na pół godziny? Jak wchodzę na forum pierwszy raz w ciągu dnia, to wychwytuję po nocy kilka-kilkanaście wpisów ze spamem. ten wpis wisi od wczoraj: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?385697-Приобретенное-в-психике-формы Edytowane 5 Marca przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.03.2024 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca Ludzieeeee!!! PRZESZŁO!!! Tez przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.03.2024 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca I co dalej? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.03.2024 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca Nie wiem co dalej. Ty żyjesz i ja też żyję. Należy cieszyć się Adaś, nie denerwuj się bo i tak niczego nie zmienisz. Wyklucz ze swojego języka i wpisów wulgaryzmy i obrażanie ludzi. Będzie lepiej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2024 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca kolejny rosyjski spam, którego nie mogę zgłosić, bo przed chwilą zgłosiłam inny post:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?381479-Pogad-ne-Zbudowane-21-Pompa-ciepła-co-trzeba-o-niej-wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.03.2024 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca Tak, wciąż czekamy aż sytuacja prawna się wyjaśni - brakuje moderatorów społecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 06.03.2024 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca Moderatorzy są podobno wyłączeni z moderowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts