Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum Muratora - uwagi

firewall

Recommended Posts

Podobnie z zaznaczaniem powodu.. Niezaangażowany użytkownik jak zobaczy taką listę do przeczytania to zrezygnuje ze zgłoszenia. Poza tym powód może być zaznaczony źle (błędny lub na odwal) a ocena jego zasadności i tak spada na osobę podejmującą decyzję...

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla forumowiczów niewielka zmiana, dla Wydawcy konieczność prowadzenia archiwum zgłoszeń i interwencji.

Na zwykłe zgłoszenie spamu lub bota potrzeba tylu ceregieli?

"Jakie" prawo wymaga takich informacji jak imię, nazwisko i adres e-mail?

Na zwykłe zgłoszenie spamu lub bota potrzeba tylu ceregieli?

"Jakie" prawo wymaga takich informacji jak imię, nazwisko i adres e-mail?

NWO nam wprowadzają.

Muszą mieć zaksięgowany i przypisany każdy listek papieru toaletowego, aby wiedzieć czy jesteś godny wejść do kibla.

Gotują powolutku tę żabę...

A żaba ślepa, to się godzi na to.

Adam M.

Ten formularz straszy swoją nieczytelnością - dla mnie już kolorystyka jest mało wyraźna (wzrok na stare lata słaby) i duża czcionka tego nie ratuje.

Imię, nazwisko, email - jeśli jest wymagana to niech będzie przypisane do nicka (czekam jeszcze na konieczność przesłania skanu dowodu osobistego i nr pesel by inspektor RODO miał czego pilnować) ;) Wystarczy że przy logowaniu na forum wyskoczy raz komunikat o konieczności akceptacji regulaminu by przejść dalej (tak jak to jest w większości serwisów).

Powody zgłoszenia - moim zdaniem mogą być, ale wyraźnie oznaczone jako nieobowiązkowe. Podobnie jak dodatkowe uwagi.

Pole z linkiem do zgłaszanego postu - z automatu przecież jest link, ale tak wiele miejsca i nieczytelność tekstu sugeruje, że coś trzeba tu uzupełnić.

Prosta, intuicyjna czynność urosła do rangi operacji biurowej. Ja się nauczę, ale osoby mniej zorientowane wybiorą fejsbuka gdzie wystarczy dać lajka lub wrrr...

Dlatego napisałem, ze twórca tego formularza nie korzysta z forum a jedynie wykonuje na odwal zlecone zadania.

Kolejna uwaga - taki śmieć:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?385697-%

w jaki sposób to zgłosić?

Normalnie - trójkąt i zaznaczasz w formularzu spam, niezrozumiałe treści, autopromocja, treści niezgodne z charakterem forum.

Formularz dochodzi do redakcji pomimo braku wpisywania emaila i danych

Ludzieeeee!!!

PRZESZŁO!!!

Znowu można podpierdalać...

Nie wiem, czy o to chodziło najbardziej.

Adam M.

Ty tak serio, czy po prostu nudzisz się i na siłę robisz gównoburzę? Bo mam ochotę zgłosić ciebie i twoje posty - od długiego czasu masz jakaś polityczną obsesję i twojej posty nie są merytoryczne jesli chodzi o tematykę forum.

Wszystkie uwagi przekażemy, dziękujemy

Dlaczego tylko jedno zgłoszenie na pół godziny? Jak wchodzę na forum pierwszy raz w ciągu dnia, to wychwytuję po nocy kilka-kilkanaście wpisów ze spamem.

ten wpis wisi od wczoraj:

https://forum.muratordom.pl/showthread.php?385697-Приобретенное-в-психике-формы

Edytowane przez Elfir

Nie wiem co dalej.

Ty żyjesz i ja też żyję.

Należy cieszyć się :)

Adaś, nie denerwuj się bo i tak niczego nie zmienisz.

Wyklucz ze swojego języka i wpisów wulgaryzmy i obrażanie ludzi.

Będzie lepiej !! :yes: