radek191 05.10.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 witam wszystkich mam pytanie odnosnie robocizny z materiałem za podłaczenie grzejników 6szt. i w łazience kibel wanna prysznic umywalka i pralka. kuchnia zlew i zmywarka. to wszystko jest na poddaszu. ten sam hydraulik bedzie robił co kiedys pare lat temu.piony sa juz na poddaszu wypuscił je kiedys a teraz chciałem dokonczyc poddasze i nie wiem jakie beda koszta. instalacja z pcv.prosze o odpowiedz i z góry dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 07.10.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Instalacja z pcv do CO???? Pewien jesteś, że to najszczęśliwszy pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 10.10.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 pewnie to pp...polipropylen....aż strach pytać jaki piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kherm 17.11.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) Nie radzę stosować PCV, tym bardziej że rury wykonane z tego typu materiału już dawno straciły dopuszczenie do stosowania w instalacjach grzewczych. Proponuje zastosować rury z PEX lub PE-RT,[spam - moderowano] Edytowane 18 Listopada 2014 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Porządny hydraulik 19.01.2015 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Robota pewnie więcej niż 1800 (z miedzi, bo w sumie nie wiadomo z czego, jak piszesz pcv;) A jak cos szybszego to pewnie kilka stówek zaoszczędzisz, może 1500?) nie pochłonie, ale ostatnio widziałem, ze ktoś miał fachowca co zrobił 85m podłogówki za 1050zl, to może i tu sie w 1000zł zmmkniesz. Materiał cieżko oszacować bez danych. Najlepiej spytać wykonawcy... Edycja: ups, nie sprawdziłem daty, pewnie juz wiesz ile zapłaciłeś Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Porządny hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts