fotohobby 02.06.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Przecież napisałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rigmec 08.06.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Temat prawie zamkniety ale tak sie zastanawiam czy nie lepiej bylo, skoro i tak wklad mial byc kupiony, kupic pustaki kominowe i ocieplenie do systemu kominowego i w to wsadzic rury stalowe zamiast ceramicznych? Ja zamierzam robic cos wlasnie takiego u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 09.06.2015 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) ja bede mial jeden komin systemowy ceramiczny uniwersal ocieplony fi 200 a drugi wlasnie sam wklad ze stali 1.4404 fi 200 bez waty w pustakach systemowych i bedzie on do kominka lub kozy na poczatku Edytowane 9 Czerwca 2015 przez maxus79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts