Jakub Le 05.10.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witam forumowiczów! Rozpocząłem właśnie budowę poddasza u moich rodziców, uwagę moja przykuła folia położona pod blachę (trapez) przez ludzi kładących dach. Filia jest pomarańczowa, jest to paroizolacyjna jak myślę, lecz wszelkie membrany jakie widziałem były inne. Taką folie chyba kładzie się już na wełnę. Czy czeka mnie wymiana tej foli no i co się z tym wiąże zdejmowanie dachy i łat czy może ona pozostać i spełni zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 06.10.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 wrzuć zdjęcie tej folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub Le 07.10.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Jest to: psb folia paroizolacyjna. Fotka za 2 godzinki bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 08.10.2014 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jest to: psb folia paroizolacyjna. Fotka za 2 godzinki bedzie.to nie jest folia na wełnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadex - Składy budowlane 24.10.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Proszę upewnić się czy jest to folia paraizolacyjna (ma ona zazwyczaj kolor żółty). Jeśli jednak byłaby to paraizolacja to nie pozostaje nic innego jak zdejmowanie dachówki, łat, a następnie błędnej folii. Niestety wycinanie nic nie da niezbędne jest założenie pod łaty foli paroprzepuszczalnej. Pozdrawiamy,Zespół Hadex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts