Klomen 03.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam Przymierzam sie do budowy domu sierra.Z tego co zdołałem wyczytać na forum niestety nie ma za dużo chętnych na ten domek, a może się mylę.Wszelkie dane w sprawie budwoy tego domku jak najbardziej mile widziane.Pozdrawiam wszystkich budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modernism 23.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Te domy nie są z pracowni IGN (chyba?) tylko IN/OUT czy coś takiego. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modernism 23.10.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam, wszystkich!! Cieszę się, że wreszcie znalazłem jakąś konkretną dyskusję o tym domu. Są chyba ze cztery wątki po jednym, 2 posty, już mnie to denerwowało a tu dostrzegam iskierkę nadziei na jakieś konkretne informacje. Pewna nie jestem ale chyba na stronie Extradomu przed zmianami było forum i tam się ktoś pojawiał kto go budował Ale teraz już forum nie ma... Byłem, sprawdziłem i jest, też. Faktycznie też jest kto się buduje http://www.extradom.pl/projekt-domu-SIERRA%20z%20wbudowanym%20gara%C5%BCem-ID-2959.html?utm_source=o1&utm_medium=forum Sam extradom wrzuca go w przedział cenowy "C". yyy... może jestem trochę nie w temacie. Co to znaczy przedział C ?? [mam nadzieję, że od angielskiego "cheap" = tani ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts