vega1 10.10.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 od siebie dodam tylko, że warto rozesłać zapytanie ofertowe do wszystkich firm które zajmują się wykonawstwem płyt, gdyż to nic nie kosztuje. Różnice w cenie, mogą być zadziwiające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiśYogi 10.10.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 TSA, może spreparuj jakieś rozwiązanie płyty i wyślij zapytania o cenę, terminy i gwarancje? Możesz dopytać o przykłady realizacji w Twojej okolicy, podjedziesz, zapytasz, popatrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TSA 10.10.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 ok, ide w płytę na 100%.Dziś rano biegając znalazłem baner firmy XBAU. Zadzwoniłem... cena dla 82m2 około 20 tys pln.W cenę wchodzi projekt, ściągniecie humusu, podsypka piaskowa, no i płyta wykonana wg wytycznych producenta domu. izolacja instalacja wod kan w komplecie.Ale... poszukam jeszcze innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jare32 10.10.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 to reklama firmy? czy przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chemical 10.10.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Kolego מרכבה , mógłyś sprawdzić i wrzucić IV przypadek płyty, tj. opaska z EPS położona głębiej - na równo z izolacją pod płytą (ze spadkiem w kierunku drenażu opaskowego), tak jest na większości projektów tu przytaczanych. Nurtuje mnie czy będzie znacząca różnica ? Dostałem dziś PnB i ruszam z płytą za parę tygodni jak pogoda pozwoli pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 10.10.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 ok, ide w płytę na 100%. Dziś rano biegając znalazłem baner firmy XBAU. Zadzwoniłem... cena dla 82m2 około 20 tys pln. W cenę wchodzi projekt, ściągniecie humusu, podsypka piaskowa, no i płyta wykonana wg wytycznych producenta domu. izolacja instalacja wod kan w komplecie. Ale... poszukam jeszcze innych... Rozumiem że materiał w gestii wykonawcy? Oby się nie okazało że na EPS 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts