krzy27 08.10.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Dwuletnia dziewczynka,która jeszcze nie mówi wszystkiego, upadła na kolana dość nie fortunie. Wiec się pytam:- Nie boli Cię?- Tak - odpowiada.Wiec dla pewności zmieniam pytanie:A może Cię boli?- Nie - odpowiedź dziewczynki.Jestem tą sytuacją zaszokowany. W końcu nikt takiej dziewczynki nie uczył logiki boolowskiej a tu proszę samo tak od siebie i całkowicie w zgodzie z logiką.Natomiast zauważyłem że nie wszyscy rozumieją zasady działania pompy ciepła. Więc takim tokiem myślenia podałem że równie dobrze piec podajnikowy też ma wtyczkę, mało tego śmieciuch z dmuchawą również, gazowy itd. Podałem również że jest to jeden wielki bezsens. Jednak jak widzę jedna osoba ma spory problem z przyswajaniem wiedzy. Sądzę że przyswaja ją fragmentarycznie tak jak fragmentami cytuje tu moje wypowiedzi. Podejrzewam że w którymś momencie te fragmenty ułożą się mu w jeden spójny tekst i zrozumie. Wiedza wymaga czasu. I mam taki apel do wszystkich: nie utrudniajmy mu tego - im więcej mu tłumaczymy tym więcej fragmentów ma do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 08.10.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Bo powietrzne PC Varme.. mają w zimie COP 1. Dlatego są na prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 08.10.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Intrygujace... Wiesz mógłbyś zdradzić jak to jest z tym DZ i energią z elektryczności ... ? Nie bądź taki i się podziel wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar1173 08.10.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ja płacę rachunek tylko za prąd, to czym grzeję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_olo_ 08.10.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ja płacę rachunek tylko za prąd, to czym grzeję? Gdybyś miał FV i nie musiał płacić w ogóle rachunków za prąd to czym byś grzał ? Niczym ? W takim razie "nic" to fajne źródło ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 08.10.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 "Koledzy" udzielili wyczerpujacych informacji. Nie drazyl bym tematu... Cop 1 wszystko na prąd, więc nic dziwnego te zainteresowanie wątkami elektrycznymi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 08.10.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts