gabriela 25.11.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 DOROTAZAB cos mi sie wydaje, ze takie domy nie potrzebuja sprzataczek. Czy to sa moze domy twoich znajomych? Dlaczego tak nienawidzisz tej Hameryki?? Wracaj do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.11.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 A to okolica w ktorej mieszkamy: http://img317.imageshack.us/img317/6834/resizeddscf40653uk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.11.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 DOROTAZAB cos mi sie wydaje, ze takie domy nie potrzebuja sprzataczek. Czy to sa moze domy twoich znajomych? Dlaczego tak nienawidzisz tej Hameryki?? Wracaj do domu. Moze swoj wkleja , wyjasniloby to te nienawisc . Dajmy jej spokoj , bo niebardzo jest jak i o czym pogawedzic . Troche wczesnie Gabrielo zaczyna sie ten swiateczny sezon Zapraszam Cie do watku Hamerykanskiego na pogaduszki , bo tu nie w temacie jestesmy pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 26.11.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Wszyscy kochajacy ameryke - wstyd mi za Was ze nie potraficie obiektywnie oceniac, no coz cudze chwalicie swego nie znacie - Wasza sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.11.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Wszyscy kochajacy ameryke - wstyd mi za Was ze nie potraficie obiektywnie oceniac, no coz cudze chwalicie swego nie znacie - Wasza sprawa! Chyba cos ci sie pomylilo . Rozmowa toczy sie wokol zdjc , ktore wkleilas . No wiesz , ze sa denne . Temat milosci nie byl poruszany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 26.11.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Wszyscy kochajacy ameryke - wstyd mi za Was ze nie potraficie obiektywnie oceniac, no coz cudze chwalicie swego nie znacie - Wasza sprawa! Dorociu, nikt Ciebie tutaj na sile nie trzyma. $ Powinnas moze pomyslec o awansie zawodowym i zostac sprzataczka na rezydencji , skoro w tak biednych okolicach sa one potrzebne to pomysl o tych bogatych. PS. jak na zdjecia konkursowe to jest to cienizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.11.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Wszyscy kochajacy ameryke - wstyd mi za Was ze nie potraficie obiektywnie oceniac, no coz cudze chwalicie swego nie znacie - Wasza sprawa! No popatrz! Nikt tu nie deklarował miłości do Ameryki, to chyba Ty kochasz te miejsca, skoro pozwalają ci zarobić na utrzymanie. Nikt też nie powiedział słowa zbliżonego do pochwały zaprezentowanego stanu rzeczy. Omawiamy kwestię etyczną Twojego wystepu. Rrmi ma racje - z tą inteligencją, to coś nietęgo . Czytanie ze zrozumieniem jest dośc podstawową umiejetnością. Osobiście czuję się zażenowana tym co tu wyczyniasz. Co chcesz i komu udowodnić? Oprócz udowodnienia samej sobie, że potrafisz ten syf sprzątnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 26.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 To jakas chora obsesja, czy Ty masz sie dobrze DOROTAZAB??Na zdjeciach nie widac, zeby ktokolwiek kiedys w tym domu sprzatal. Syf i malaria, ale czy tylko Amerykanie tak zyja. Jaka nienawisc z Ciebie pala do Twoich rzekomych "pracodwcow". Poszukaj sobie bogatszych, u nich jest porzadniej. Albo wracaj do Polski, nie ponizaj sie tak dla dolarow.Nie umialabym tak zyc tu w Niemczech palajac nienawiscia do wszytkich Niemcow wkolo. Nie musze ich kochac, ale nie majac innego wyjscia polubilam ich nawet, pracuje z nimi przeciez.Wrocilabym juz chetnie do Polski, niestety pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc, ale i tak wroce, DLATEGO BUDUJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 26.11.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dla wyjasnienia - zdjecia wklejam takie jakie mam ochote wklejac - po co? Po to zeby nie bylo monotonnie. Jesli chodzi o inteligencje, zawod wykonywany, oraz obiektywizm (czy subiektywizm) w ocenie danego miejsca czy kraju - wyjanie - nie musza isc one ze soba w parze. Jesli chodzi o brak inteligencji - to tu juz najwyrazniej widac komu jej brak .... Predzej komus, kto czegos nie zauwaza - bo jesli zauwaza to nie powinien rzucac sie na kogos jak hiena tylko dlatego ze ten wkleja zdjecia ktore ma ochote pokazac tym ktorzy np: nigdy nie byli w tym kraju. Kiedys wspomnialam ze moglabym duzo zdjec pokazac za ktore na pewno bede skrytykowana - co tez sie stalo - przez co tylko kolejny raz utwierdzam sie w przekonaniu, ze niektorzy nie znosza jak ktos mowi lub wkleja cos co nie jest zgodne z ich mysla - wtedy od razu przystepuja do ataku - wiadomo atak jest sposobem obrony (zwlaszcza kogos kto czuje sie "slabszy"). W watku widac rozne zdejcia wiec nie widze powodu dla jakiego nie moge ja pokazac swoich. A jesli chodzi o Ciebie rrmi -podaruj sobie wszystkie swoje komentarze - nie robia one na mnie najmniejszego wrazenia - wszyscy wiemy ze lubisz sie czepiac kazdego i robisz to na ogol w kazdym watku na forum muratora - przez co ostatnio zamkneli Twoj watek w ktorym wklejasz wiekszosc zdjec z internetowych katalogow nabijajac sobie w ten sposob licznik. Ja nie komentuje Twoich zdjec bo uwazam ze masz prawo - jak i wszyscy inni - zamieszczac to co chcesz - wiec daruj sobie bo swoim zachowaniem udawadniasz mi tylko jedno... To ze nie podobaja Ci sie moje zdjecia - to dobrze bo one maja Ci sie nie podobac (i w ty wypadku komentuj zdjecia a komentarze na temat mojej osoby zachowaj sobie prosze dla siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.11.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dla wyjasnienia - zdjecia wklejam takie jakie mam ochote wklejac - po co? Po to zeby nie bylo monotonnie. Jesli chodzi o inteligencje, zawod wykonywany, oraz obiektywizm (czy subiektywizm) w ocenie danego miejsca czy kraju - wyjanie - nie musza isc one ze soba w parze. Jesli chodzi o brak inteligencji - to tu juz najwyrazniej widac komu jej brak .... Predzej komus, kto czegos nie zauwaza - bo jesli zauwaza to nie powinien rzucac sie na kogos jak hiena tylko dlatego ze ten wkleja zdjecia ktore ma ochote pokazac tym ktorzy np: nigdy nie byli w tym kraju. Kiedys wspomnialam ze moglabym duzo zdjec pokazac za ktore na pewno bede skrytykowana - co tez sie stalo - przez co tylko kolejny raz utwierdzam sie w przekonaniu, ze niektorzy nie znosza jak ktos mowi lub wkleja cos co nie jest zgodne z ich mysla - wtedy od razu przystepuja do ataku - wiadomo atak jest sposobem obrony (zwlaszcza kogos kto czuje sie "slabszy"). W watku widac rozne zdejcia wiec nie widze powodu dla jakiego nie moge ja pokazac swoich. A jesli chodzi o Ciebie rrmi -podaruj sobie wszystkie swoje komentarze - nie robia one na mnie najmniejszego wrazenia - wszyscy wiemy ze lubisz sie czepiac kazdego i robisz to na ogol w kazdym watku na forum muratora - przez co ostatnio zamkneli Twoj watek w ktorym wklejasz wiekszosc zdjec z internetowych katalogow nabijajac sobie w ten sposob licznik. Ja nie komentuje Twoich zdjec bo uwazam ze masz prawo - jak i wszyscy inni - zamieszczac to co chcesz - wiec daruj sobie bo swoim zachowaniem udawadniasz mi tylko jedno... To ze nie podobaja Ci sie moje zdjecia - to dobrze bo one maja Ci sie nie podobac (i w ty wypadku komentuj zdjecia a komentarze na temat mojej osoby zachowaj sobie prosze dla siebie). ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Czyli nic nie zrozumiałaś Dorota? No to rzeczywiście szkoda czasu. Mojego przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 nie powinien rzucac sie na kogos jak hiena tylko dlatego ze ten wkleja zdjecia ktore ma ochote pokazac tym ktorzy np: nigdy nie byli w tym kraju. Coś ci się popierdzieliło, to nie jest wątek krajoznawczy, tylko konkurs fotograficzny, a twoich zdjęć nijak pod konkursowe podciągnąć się nie da. Jeśli chcesz wklejać zdjęcia, jak ci się podoba, to załóż własny wątek i używaj w nim do woli, daj upust własnym frustracjom, kto będzie chciał, wejdzie i zobaczy (jeśli admin wątku czym prędzej nie skasuje). Ja na przykład poczułam się na siłę zmuszona do oglądania twoich wypocin w tym wątku, i mimo, że nigdy nie byłam w TYM kraju, nie miałam i nie mam najmniejszej ochoty zaglądać do kibla czy wanny amerykańskich, czy innej narodowości, obywateli. Kiedys wspomnialam ze moglabym duzo zdjec pokazac za ktore na pewno bede skrytykowana - co tez sie stalo - przez co tylko kolejny raz utwierdzam sie w przekonaniu, ze niektorzy nie znosza jak ktos mowi lub wkleja cos co nie jest zgodne z ich mysla Ich myśl nie ma tu nic do rzeczy, pomyliłaś adres, powtarzam, załóż własny wątek np. "moja przygoda w slumsach" czy coś w tym rodzaju i tam się rozwiń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.11.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 nic dodać nic ująć matka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.11.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Dobrze, to zmieniając temat - czyli wracając do niego - w akcie desperacji, jako że już nie wiem jakie moje zdjęcia mogą się Redakcji na tyle spodobać, bym zasłużyła na upragniony kubek, wklejam nasz nowy wieszak na ubrania na stópkach bardzo praktyczny [tylko trochę ruchliwy ] http://dolasie.photosite.com/~photos/tn/146_348.ts1133213666000.jpg Duże zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Kasia , mi sie zawsze Twoje zdjecia podobaja . Moze i Redakcja kiedys doceni . A moze za wytrwalosc Tak czy inaczej wieszak jest oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.11.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ... wprawdzie widać tylko podstawę "wieszaka" i jest to zapewne "wieszak" 10 sekundowy ale "pomysł" na fotografię mnie się podoba, .... może jeszcze "nocna lampka" (na baterie oczywiście) ... dałbym nagrodę za same pomysły i opisy pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.11.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kasia , mi sie zawsze Twoje zdjecia podobaja . Moze i Redakcja kiedys doceni . A moze za wytrwalosc Tak czy inaczej wieszak jest oryginalny Bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają i może za wytrwałość kiedyś coś [qbeczek ] mi się skapnie ... wprawdzie widać tylko podstawę "wieszaka" i jest to zapewne "wieszak" 10 sekundowy ale "pomysł" na fotografię mnie się podoba, .... może jeszcze "nocna lampka" (na baterie oczywiście) .. dałbym nagrodę za same pomysły i opisy pozdrawiam niezmiernie serdecznie Wieszak faktycznie chwilowy, ale uroczy http://dolasie.photosite.com/~photos/tn/148_348.ts1133213690000.jpg Duże zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.11.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ... naprawdę uroczy i uśmiechnięty , ... ... może wreszcie doczekam się jakiegoś wnuka lub wnuczki pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Chef Paul - bardzo Ci tego życzę - podobno jest nawet całkiem sympatycznie Kwestia tylko co Twoja córka na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.12.2005 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 zdjecia wklejam takie jakie mam ochote wklejac artystka - turpistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts