Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Lekko odstające drzwi przy rogach ( jest to widoczne na zdjęciach w zbliżeniu), delikatny prześwit pomiędzy skrzydłem, a ościeżnicą poniżej klamki na jednym ze zdjęć.

Nie znam się, być może zbyt dużo oczekuję, albo mieści się to w granicach normy dlatego pytam.

Cena 6 skrzydeł 80cm z ościeżnicami bezprzylgowymi (5 ościeżnic chyba 16-18cm, 1 chyba 28cm), 1 suwanka 70 cm z ościeżnicą (28cm) firmy Pol Skone model simple, malowane, wypełnienie pełną płytą, komplet klamek- całość z montażem 9000 tys. zł (klamki chyba 730 zł). Czy jest to uczciwa cena ?

drzwi odstają czyli co - skrzydło ? czy ościeżnicą od ściany?

Najlepiej sprawdź dokładnie szerokości przejścia - na dole, w środku, na górze

Realnie 2-3 mm nie powinno mieć znaczenia, jak masz prześwit to można skrzydło przesunąć w stronę klamki i szpara zniknie

Co do cen się nie wypowiadam. Ale skoro podjąłeś decyzję na tak to znaczy że dla Ciebie akceptowana

Nie rozumiem tych pytań o cenę

Miałem na myśli odstające delikatnie skrzydło. Jak mówiłem montażyście żeby poprawił to efekt był taki, że mniej odstawało, ale uszczelka przy zamkniętych drzwiach zaginała się.

Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam