pawko_ 06.10.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Zdjęcia pod tym linkiem https://imageshack.com/a/n0Vz/1 Mam parę uwag, ale nie wiem czy są one zasadne więc prosiłbym o komentarz znawców tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.10.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 jakoś błędów montażu nie widać - poza przekłamaniem obiektywu Jakie masz zastrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 07.10.2014 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Lekko odstające drzwi przy rogach ( jest to widoczne na zdjęciach w zbliżeniu), delikatny prześwit pomiędzy skrzydłem, a ościeżnicą poniżej klamki na jednym ze zdjęć.Nie znam się, być może zbyt dużo oczekuję, albo mieści się to w granicach normy dlatego pytam.Cena 6 skrzydeł 80cm z ościeżnicami bezprzylgowymi (5 ościeżnic chyba 16-18cm, 1 chyba 28cm), 1 suwanka 70 cm z ościeżnicą (28cm) firmy Pol Skone model simple, malowane, wypełnienie pełną płytą, komplet klamek- całość z montażem 9000 tys. zł (klamki chyba 730 zł). Czy jest to uczciwa cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 07.10.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 drzwi odstają czyli co - skrzydło ? czy ościeżnicą od ściany?Najlepiej sprawdź dokładnie szerokości przejścia - na dole, w środku, na górzeRealnie 2-3 mm nie powinno mieć znaczenia, jak masz prześwit to można skrzydło przesunąć w stronę klamki i szpara zniknieCo do cen się nie wypowiadam. Ale skoro podjąłeś decyzję na tak to znaczy że dla Ciebie akceptowana Nie rozumiem tych pytań o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 07.10.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Miałem na myśli odstające delikatnie skrzydło. Jak mówiłem montażyście żeby poprawił to efekt był taki, że mniej odstawało, ale uszczelka przy zamkniętych drzwiach zaginała się.Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturr00 07.10.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 A ja mam pytanie, bo brama garażowa zaczyna mi się "łuszczyć", są na o jakieś sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts