Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie moskitiery na okna dachowe?

Recommended Posts

• 5 months później...
  • 3 months później...
Znane Velux i Fakro są drogie.

Witaj Rafał111,

Jak w każdej branży tak i w przypadku moskitier na rynku jest dostępnych wiele zamienników.

Przewagą oryginalnych moskitier i rolet VELUX jest ich idealne dopasowanie i 3- letnia gwarancja Producenta.

W przypadku moskitier VELUX od niedawna mają one nową, bardziej przezroczystą i przepuszczającą światło siateczkę i są wyglądem dostosowane do designu okien. To naprawdę trwałe i funkcjonalne rozwiązanie. Czasami warto kierować się nie tylko niską ceną.

122250-01-XXL.jpg

Pozdrawiam,

Paweł

Doradca VELUX

Edytowane przez Tomaszs131
Korekta linku.

Znane Velux i Fakro są drogie.

Znalazłem Żalmal i Anwis - taniej o połowę.

Czy macie jakieś doświadczenia z tymi moskitierami?

A co doradzicie na drzwi tarasowe?

Witam,

W kwestii moskitier na okna dachowe FAKRO proponuję sprawdzić cenę u wybranego dystrybutora naszych produktów( lista dostępna jest na naszej stronie www) - napewno będzie korzystniejsza od ceny katalogowej podanej w cennikach produktowych.

Odnośnie drzwi tarasowych również mogę zaproponować ciekawe rozwiązanie. Od jakiegoś czasu nasza firma oferuje markizy VMZ do okien stolarki pionowej (produkt cieszy się dużym zainteresowaniem) Wspomniałem tutaj o markizie ponieważ w wersji sterowanej elektrycznie (VMZ Z-WAVE) oraz wersji zasilanej solarnie (VMZ SOLAR) moga one pełnić funkcję moskitiery. Co prawda podstawową funkcja tego produktu jest zabezpieczenie pomieszczenia przed nagrzewaniem ale dzięki zatopieniu materiału w suwnicach prowadnic żaden owad nie dostanie się do pomieszczenia.

Przy zastosowaniu materiału z 10% prześwitem zaciągnięta markiza umożliwia bezproblemowy kontakt z otoczeniem.

Jeżeli chcemy zabezpieczyć się przed nagrzewaniem pomieszczenia i przed owadami to produkt ten jest bardzo dobrym rozwiązaniem

VMZ%20SOLAR%20SESJA%202014%20(www).jpgVMZ_firma%205%20(www).jpgVMZ%20Solar%20_300dpi%20(www.jpg

Pozdrawiam

Konsultnat FAKRO

• 2 years później...
A może tak moskitiery na okna dachowe z oferty [moderowano] ? Tam przecież są w miarę nie drogie i dobre. Według mnie te ich moskitiery są na strasznie wysokim poziomie jakościowym w porównaniu do konkurencji. Sam takie mam u siebie i sprawdzają się doskonale. Do tego genialny system montażu bardzo prosty i solidny no i potem jak je demontujemy to nie pozostawiają śladów. Edytowane przez finlandia
Link reklamowy

• 2 weeks później...
  • 4 months później...