Rafal111 06.10.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Znane Velux i Fakro są drogie.Znalazłem Żalmal i Anwis - taniej o połowę.Czy macie jakieś doświadczenia z tymi moskitierami? A co doradzicie na drzwi tarasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybakRek 17.03.2015 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Hmmm, a np. takie? http://www.producentrolet.pl/oferta/moskitiery.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 18.06.2015 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Znane Velux i Fakro są drogie. Witaj Rafał111, Jak w każdej branży tak i w przypadku moskitier na rynku jest dostępnych wiele zamienników. Przewagą oryginalnych moskitier i rolet VELUX jest ich idealne dopasowanie i 3- letnia gwarancja Producenta. W przypadku moskitier VELUX od niedawna mają one nową, bardziej przezroczystą i przepuszczającą światło siateczkę i są wyglądem dostosowane do designu okien. To naprawdę trwałe i funkcjonalne rozwiązanie. Czasami warto kierować się nie tylko niską ceną. Pozdrawiam, Paweł Doradca VELUX Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Tomaszs131 Korekta linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 25.06.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Znane Velux i Fakro są drogie. Znalazłem Żalmal i Anwis - taniej o połowę. Czy macie jakieś doświadczenia z tymi moskitierami? A co doradzicie na drzwi tarasowe? Witam, W kwestii moskitier na okna dachowe FAKRO proponuję sprawdzić cenę u wybranego dystrybutora naszych produktów( lista dostępna jest na naszej stronie www) - napewno będzie korzystniejsza od ceny katalogowej podanej w cennikach produktowych. Odnośnie drzwi tarasowych również mogę zaproponować ciekawe rozwiązanie. Od jakiegoś czasu nasza firma oferuje markizy VMZ do okien stolarki pionowej (produkt cieszy się dużym zainteresowaniem) Wspomniałem tutaj o markizie ponieważ w wersji sterowanej elektrycznie (VMZ Z-WAVE) oraz wersji zasilanej solarnie (VMZ SOLAR) moga one pełnić funkcję moskitiery. Co prawda podstawową funkcja tego produktu jest zabezpieczenie pomieszczenia przed nagrzewaniem ale dzięki zatopieniu materiału w suwnicach prowadnic żaden owad nie dostanie się do pomieszczenia. Przy zastosowaniu materiału z 10% prześwitem zaciągnięta markiza umożliwia bezproblemowy kontakt z otoczeniem. Jeżeli chcemy zabezpieczyć się przed nagrzewaniem pomieszczenia i przed owadami to produkt ten jest bardzo dobrym rozwiązaniem Pozdrawiam Konsultnat FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gepetto 05.07.2017 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 (edytowane) A może tak moskitiery na okna dachowe z oferty [moderowano] ? Tam przecież są w miarę nie drogie i dobre. Według mnie te ich moskitiery są na strasznie wysokim poziomie jakościowym w porównaniu do konkurencji. Sam takie mam u siebie i sprawdzają się doskonale. Do tego genialny system montażu bardzo prosty i solidny no i potem jak je demontujemy to nie pozostawiają śladów. Edytowane 5 Lipca 2017 przez finlandia Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naturalistyczna 18.07.2017 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) myślę, że najprostsze montowane na haczyki i rzepy jak w tasmuj w zupełności wystarczą, oczywiście dedykowane na okna dachowe Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Tomaszs131 Spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naturalistyczna 01.12.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Grunt żeby były niedrogie, jakość nie gra roli aż tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts