Kreatywny 07.10.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 (edytowane) Firma CREATOR jest Niepubliczną Placówką Oświatową, posiadającą wpis do ewidencji Niepublicznych Placówek Oświatowych Biura Edukacji. Prowadzimy profesjonalne kursy stacjonarne, w formie wykładów - prezentacji multimedialnych i interaktywnych zajęć warsztatowych w postaci ćwiczeń praktycznych. Oferujemy też zajęcia z obsługi programów komputerowych, po których uzyskuje się międzynarodowy certyfikat firmy GRAPHISOFT. Zajęcia odbywają się w Warszawie, w budynku Rektoratu, na Akademii Sztuk Pięknych, w uroczym otoczeniu, w samym centrum Warszawy, niedaleko Starówki, a także na Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie, przy pl.Matejki, w samym sercu miasta i we Wrocławiu, w siedzibie Stowarzyszenia Architektów Polskich. Jesteśmy wyjątkowi w branży. Nasi wykładowcy to wykwalifikowana kadra, pracownicy wyższych uczelni. Posiadają nie tylko wiedzę praktyczną, zdobywaną na co dzień przy tworzeniu autorskich projektów w swoich pracowniach, ale także umiejętności dydaktyczne i dar przekazywania wiedzy. Więcej o kursach można znaleźć TUTAJ i TUTAJ. Serdecznie zapraszamy! Edytowane 7 Października 2014 przez Kreatywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika23 18.12.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Hm, ciekawa oferta, jeśli ktoś się interesuje czymś takim.Ja też byłam ostatnio na fajnym szkoleniu, dotyczącym ochrony danych osobowych w Biurze Obsługi Klienta, gdzie pracuję. Przeprowadzała je ta firma: http://bit.ly/1qDTYFC. Dotąd nie sądziłam, że jest to aż tak istotne zagadnienie. Owszem, coś tam słyszałam, nawet, że są czasem jakieś kary, ale dopiero na tym szkoleniu dowiedziałam się dokładnie o co chodzi, no i przede wszystkim, jakie są standardy zabezpieczeń. To aż nie do pomyślenia, że dotąd nie miałam żadnego przeszkolenia w tej kwestii. O niektórych rzeczach nie miałam pojęcia i kto wie, czy przypadkiem nie łamałam prawa. Na szczęście teraz już wiem, jak powinnam postępować, żeby było wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ernie66 26.11.2021 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Poszukuję szkolenia z obsługi klienta - najlepiej online, czy jesteście w stanie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts