Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Firma CREATOR jest Niepubliczną Placówką Oświatową, posiadającą wpis do ewidencji Niepublicznych Placówek Oświatowych Biura Edukacji.

Prowadzimy profesjonalne kursy stacjonarne, w formie wykładów - prezentacji multimedialnych i interaktywnych zajęć warsztatowych w postaci ćwiczeń praktycznych. Oferujemy też zajęcia z obsługi programów komputerowych, po których uzyskuje się międzynarodowy certyfikat firmy GRAPHISOFT. Zajęcia odbywają się w Warszawie, w budynku Rektoratu, na Akademii Sztuk Pięknych, w uroczym otoczeniu, w samym centrum Warszawy, niedaleko Starówki, a także na Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie, przy pl.Matejki, w samym sercu miasta i we Wrocławiu, w siedzibie Stowarzyszenia Architektów Polskich.

Jesteśmy wyjątkowi w branży. Nasi wykładowcy to wykwalifikowana kadra, pracownicy wyższych uczelni. Posiadają nie tylko wiedzę praktyczną, zdobywaną na co dzień przy tworzeniu autorskich projektów w swoich pracowniach, ale także umiejętności dydaktyczne i dar przekazywania wiedzy.

Więcej o kursach można znaleźć TUTAJ i TUTAJ.

Serdecznie zapraszamy!

Edytowane przez Kreatywny

• 2 months później...

Hm, ciekawa oferta, jeśli ktoś się interesuje czymś takim.

Ja też byłam ostatnio na fajnym szkoleniu, dotyczącym ochrony danych osobowych w Biurze Obsługi Klienta, gdzie pracuję. Przeprowadzała je ta firma: http://bit.ly/1qDTYFC. Dotąd nie sądziłam, że jest to aż tak istotne zagadnienie. Owszem, coś tam słyszałam, nawet, że są czasem jakieś kary, ale dopiero na tym szkoleniu dowiedziałam się dokładnie o co chodzi, no i przede wszystkim, jakie są standardy zabezpieczeń. To aż nie do pomyślenia, że dotąd nie miałam żadnego przeszkolenia w tej kwestii. O niektórych rzeczach nie miałam pojęcia i kto wie, czy przypadkiem nie łamałam prawa. Na szczęście teraz już wiem, jak powinnam postępować, żeby było wszystko ok.

• 6 years później...