Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt ogrzewania podlogowego- fanaberia czy potrzeba????

stam222

Recommended Posts

ja jestem. wystarczy, ze nie mogles sie doliczyc powierzchni u R$K ixamiast sie przyznac do bledu, mataczyliscie wspolnie bez uzgodnienia jednej wersji.

Tłumaczone było wiele razy, to R&K był klientem, Twoje niezadowolenie mnie również nie interesuje. Wracając do R&K to podałem powierzchnię po podłogach, podałem ją dokładnie, kto chce niech przelicza na powierzchnię uzytkową. Kto chce niech jedzie do R&K i mierzy. Gdy będzie róznica to przyznam sie do błedu, gdy jej nie będzie to kto najgłosniej krzyczał niech publicznie przyzna sie do błedu. Mataczenie jest Twoją domeną, zeby zarzucac komus kłamstwo to trzeba miec niezbite dowody, Ty ich nie posiadasz. A z mataczeniem to jest tak jak z przeróbką zdjecia salonu Pyxisa. Zdjecie sfałszowane, ale wzorem niesławnej pamieci J, Goebbelsa ciągłe zapewnienia o autentycznosci tego zdjecia powoduja, ze niektórzy w to wierzą.

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A to ja zarabiam na projektach ogrzewania podłogowego, czy ty?

Ja nic nie muszę udowadniać, natomiast ty udowodniłeś, że projekty robisz na odpierdziel i bierzesz jeszcze za to pieniądze!

Słowa, słowa słowa, aby oceniac prawidłowosc moich projektów musisz miec troche wiecej wiedzy, ale ta sie konczy na własnych przemysleniach i opiniach forum.

Ja tez nic muszę udowaniać, o prawidłowosci moich projektow swiadczy absolutny brak reklamacji oraz działanie podłogówki zgodne z projektem i obliczeniami ozc.

Tłumaczone było wiele razy, to R&K był klientem, Twoje niezadowolenie mnie również nie interesuje. Wracając do R&K to podałem powierzchnię po podłogach, podałem ją dokładnie, kto chce niech przelicza na powierzchnię uzytkową. Kto chce niech jedzie do R&K i mierzy. Gdy będzie róznica to przyznam sie do błedu, gdy jej nie będzie to kto najgłosniej krzyczał niech publicznie przyzna sie do błedu. Mataczenie jest Twoją domeną, zeby zarzucac komus kłamstwo to trzeba miec niezbite dowody, Ty ich nie posiadasz. A z mataczeniem to jest tak jak z przeróbką zdjecia salonu Pyxisa. Zdjecie sfałszowane, ale wzorem niesławnej pamieci J, Goebbelsa ciągłe zapewnienia o autentycznosci tego zdjecia powoduja, ze niektórzy w to wierzą.

chlopie! ja naprawde mam ciekawsze zajecia w zyciu niz przerabianie jakichs zdjec. Dal dupy, bo zapomnial schowac termometr i sprawa sie rypla.

Ja tez nic muszę udowaniać, o prawidłowosci moich projektow swiadczy absolutny brak reklamacji oraz działanie podłogówki zgodne z projektem i obliczeniami ozc.

To ci powiem więcej. Ja w życiu nie zrobiłem żadnego projektu, za żaden nie wziąłem złotówki, a podłogówka też działa i to dobrze działa. Jaki więc sens tobie płacić za coś, co można zrobić bez tego twojego gównianego projektu?

chlopie! ja naprawde mam ciekawsze zajecia w zyciu niz przerabianie jakichs zdjec. Dal dupy, bo zapomnial schowac termometr i sprawa sie rypla.

Jak myslisz ze w to ktos uwierzy, to sie grubo mylisz. Myslę ze nie masz jednak ciekawszych zajęc niz przerabianie nie jakichs zdjęc, a zdjec dotyczących domu Pyxisa.

Sa tacy którzy sprawdzali to zdjęcie w oryginale na którym nie było termometru. Jezeli chcesz w przyszłosci bawic sie w taką przeróbke to ukryj starannie slady manipulacji.

Jak widac lepiej jest stosować zasadę "a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka"

To ci powiem więcej. Ja w życiu nie zrobiłem żadnego projektu, za żaden nie wziąłem złotówki, a podłogówka też działa i to dobrze działa. Jaki więc sens tobie płacić za coś, co można zrobić bez tego twojego gównianego projektu?

Moze nie tak ostro, nie wiesz jaki jest, ale kultury jak widac brakuje. Czy on jest gówniany jak dosadnie okresliłes tego nie wiesz bo i skad masz wiedziec, wiedzy nie posiadasz a wyroki ferujesz niczym profesor wydziału ciepłownictwa. Gratuluję wysokiego mniemania o sobie (moze zbyt wysokiego). Swego czasu Arturo nazwał mnie sprzedajną dziwką za to ze wykonuję ozc dla chcących ogrzewac węglem, chociaz mu złego słowa nie powiedziałem. On publicznie przeprosił i odzyskał honor, Tobie to pojecie jest obce, i kultura i honor.

Jak myslisz ze w to ktos uwierzy, to sie grubo mylisz. Myslę ze nie masz jednak ciekawszych zajęc niz przerabianie nie jakichs zdjęc, a zdjec dotyczących domu Pyxisa. Sa tacy którzy sprawdzali to zdjęcie w oryginale na którym nie było termometru. Jezeli chcesz w przyszłosci bawic sie w taką przeróbke to ukryj starannie slady manipulacji. Jak widac lepiej jest stosować zasadę "a jak cię złapią na kradzieży za rękę, to mów, że to nie twoja ręka"
kończę dyskuss z Toba, bo Ty - jak typowy Polak - znasz się na wszystkim - nawet na obróbce zdjęć. a jak ktos zna się na wszystkim, to nie zna się na niczym - jak w reklamie.

A cóz daje wiedza instalatora bez obliczeń ozc i strat kazdego pomieszczenia z osobna. Tego nie da sie przyjac ani na tzw oko ani w inny sposób. Podstawą zawsze są rzetelne obliczenia ozc a nastepnie na ich podstawie obliczenia grzejników podłogowych. Bez obliczen zawsze mozna dac rozstaw 10 cm wszędzie i działac bedzie i to z najniższa mozliwą temp zasilania ale po co dawac tyle materiału i robocizny, oszczednosci na materiale na pewno przekroczą koszt projeku.

Wystarczy troche doswiadczenie instalatora i typowy domek i mozna sie spokojnie obejsc bez projektu.

Moze nie tak ostro, nie wiesz jaki jest, ale kultury jak widac brakuje. Czy on jest gówniany jak dosadnie okresliłes tego nie wiesz bo i skad masz wiedziec, wiedzy nie posiadasz a wyroki ferujesz niczym profesor wydziału ciepłownictwa. Gratuluję wysokiego mniemania o sobie (moze zbyt wysokiego). Swego czasu Arturo nazwał mnie sprzedajną dziwką za to ze wykonuję ozc dla chcących ogrzewac węglem, chociaz mu złego słowa nie powiedziałem. On publicznie przeprosił i odzyskał honor, Tobie to pojecie jest obce, i kultura i honor.
widzisz, głowy nie dasz, ze i mi nie robiles. i jesli,myślisz, ze przedstawiłam Ci się jako Hippka, to się grubo mylisz.

Ty tutaj od zawsze lzesz jak pies i juz wiekszosc Cie zna pod tym wzgledem. :)

To byl Twoj termometrzyk i az sie boje myslec ile pokazywal. Jak u kablarza.

kończę dyskuss z Toba, bo Ty - jak typowy Polak - znasz się na wszystkim - nawet na obróbce zdjęć. a jak ktos zna się na wszystkim, to nie zna się na niczym - jak w reklamie.

To nie ja sprawdzałem, sprawdzali inni, którzy sie tym znają. Faktycznie koncz ten dyskurs, mnie nie przekonasz

widzisz, głowy nie dasz, ze i mi nie robiles. i jesli,myślisz, ze przedstawiłam Ci się jako Hippka, to się grubo mylisz.

Zaden klient tak sie nie zachowywał jak Ty, nie ukryjesz swoich nawyków, powiedzen. Nie robiłem nic dla Ciebie, nie mysle ze sie przedstawiłas jako Hippka, nie mylę sie.