Pyxis 08.10.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Zaden klient tak sie nie zachowywał jak Ty, nie ukryjesz swoich nawyków, powiedzen. Nie robiłem nic dla Ciebie, nie mysle ze sie przedstawiłas jako Hippka, nie mylę sie. Masz racje, bo z chama zawsze wylezie cham. Tego sie nie da "przypudrowac". Zreszta widac jak pod innym nickiem nastapial szybka "dekonspiracja". Zalosne to bylo jak R&K pokazal screena z IPkiem. Az mi sie Frajera szkoda zrobilo przez moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.10.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 dobranoc Dobranoc. Nie zapomnij o "kapieli". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 08.10.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Masz racje, bo z chama zawsze wylezie cham. Tego sie nie da "przypudrowac". Zreszta widac jak pod innym nickiem nastapial szybka "dekonspiracja". Zalosne to bylo jak R&K pokazal screena z IPkiem. Az mi sie Frajera szkoda zrobilo przez moment. akurat R&K jest tak samo wiarygodny, jak Ty i asolt. Nawet ostatnie obliczenia dot. Duonu papier.dolil koncertowo. No ale tak to jest, jak się piekarz zabiera za licznie, prawda asolt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.10.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Tak, brak argumentów na twoje nic nie wnoszące projekty i zaczyna się czepianie interlokutora. Dzieciak jesteś asolt Jak zwykle rzeczowa ocena, a interlokutor to czlowiek głębokiej wiedzy i dociekliwosci, zaciekle zwalczalący oponentów. Widac taka natura Jezeli jednak chcesz sie dowiedziec o zasadach projektowania do zapraszam do norm, rozporządzen i podręczników. Zawsze moze wytknąc błedy ich autorom, przecziez sie lepiej od nich znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.10.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 akurat R&K jest tak samo wiarygodny, jak Ty i asolt. Nawet ostatnie obliczenia dot. Duonu papier.dolil koncertowo. No ale tak to jest, jak się piekarz zabiera za licznie, prawda asolt? Tak, tak wypiekam bardzo dobre pieczywo (sam nawet o tym nie wiedziałem), zaraz idę na nocną zmianę. W gronie tych wiarygodnych umiesc i siebie, chocbym sie bardzo starał to niemozliwe jest abym chociaz w małej czesci dorównał Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.10.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 akurat R&K jest tak samo wiarygodny, jak Ty i asolt Moze mala "retrospekcja"? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?10576-Ogrzewaj%C4%85cy-elektryczno%C5%9Bci%C4%85-WYST%C4%84P!!!&p=6485791&viewfull=1#post6485791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.10.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 a może kontaktował się mąż, kochanek, kolega.mm nigdy nie mów nigdy, mr asolt a nawet jakby to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.10.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Moze mala "retrospekcja"? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?10576-Ogrzewaj%C4%85cy-elektryczno%C5%9Bci%C4%85-WYST%C4%84P!!!&p=6485791&viewfull=1#post6485791 W tym przypadku powiedzenie o kradnącej rece trzeba zamienic na dwie kradnące rece, tak oczywiste jest mataczenie, mówiac prosciej zwykłe kłamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.10.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 W tym przypadku powiedzenie o kradnącej rece trzeba zamienic na dwie kradnące rece, tak oczywiste jest mataczenie, mówiac prosciej zwykłe kłamstwo. Ja wiem jedno - to nie jest normalne i podpada juz chyba pod dobrego lekarza "od glowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.10.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Ja wiem jedno - to nie jest normalne i podpada juz chyba pod dobrego lekarza "od glowy". Fora internetowe pełne są frustratów, ale dlaczego akurat forum budowlane? Moze to dobry temat na badania socjogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sturmer 08.10.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Naprawdę forum się stacza...Miałem wstępną wycenę na podłogówkę na rehau w cenie ponad 100 zł netto za metr. Po zrobieniu OZC u Asolta i zapoznaniu z kilkoma tematami forum miałem ponownie rozmowę z wykonawcą. Wcześniej sobie popatrzyłem na OZC i tabelki purmo. Na moje pytanie jak metr podłogówki może kosztować 100 zł niezależnie czy to garaż z 12 st C czy łazienka 24 st C, wykonawca się zmieszał i będzie rozliczenie powykonawcze na podstawie zużytego materiału.I nawet wysłał do rehau dane w celu zrobienia konkretnego projektu podłogówki bo wcześniej z tego co zrozumiałem robił na "doświadczenie".Asolt nie jest doskonały, kilka poprawek , kiepski kontakt mailowy ale ogólnie bardzo przydatne obliczenia i potwierdzona przez wielu forumowiczów wiarygodność. Chyba ciężko by było znaleźć lokalnie audytora z takim pozytywnym dorobkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 08.10.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Naprawdę forum się stacza... Miałem wstępną wycenę na podłogówkę na rehau w cenie ponad 100 zł netto za metr. Po zrobieniu OZC u Asolta i zapoznaniu z kilkoma tematami forum miałem ponownie rozmowę z wykonawcą. Wcześniej sobie popatrzyłem na OZC i tabelki purmo. Na moje pytanie jak metr podłogówki może kosztować 100 zł niezależnie czy to garaż z 12 st C czy łazienka 24 st C, wykonawca się zmieszał i będzie rozliczenie powykonawcze na podstawie zużytego materiału.I nawet wysłał do rehau dane w celu zrobienia konkretnego projektu podłogówki bo wcześniej z tego co zrozumiałem robił na "doświadczenie". Asolt nie jest doskonały, kilka poprawek , kiepski kontakt mailowy ale ogólnie bardzo przydatne obliczenia i potwierdzona przez wielu forumowiczów wiarygodność. Chyba ciężko by było znaleźć lokalnie audytora z takim pozytywnym dorobkiem. Zawsze po wykonaniu obliczen ozc proszę o sprawdzenie : przegród, temperatur pomieszczeń. Czasami opisy przegród są nieprecyzyjne, czasami rzuty i przekroje są mało czytelne i dlatego normalne jest ze są korekty obliczen. Zawsze jednak objasniam ozyskane wyniki i mozliwosci poprawy. Ci do kontaktu, to jeszcze raz przepraszam, czasami musze wyjechac na kilka dni, czasami jest spietrzenie zlecen, nikt nie jest doskonały. Są to sprawy jakby poboczne a nie stricte techniczne. Edytowane 8 Października 2014 przez asolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 09.10.2014 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Naprawdę forum się stacza... Miałem wstępną wycenę na podłogówkę na rehau w cenie ponad 100 zł netto za metr. Po zrobieniu OZC u Asolta i zapoznaniu z kilkoma tematami forum miałem ponownie rozmowę z wykonawcą. Wcześniej sobie popatrzyłem na OZC i tabelki purmo. Na moje pytanie jak metr podłogówki może kosztować 100 zł niezależnie czy to garaż z 12 st C czy łazienka 24 st C, wykonawca się zmieszał i będzie rozliczenie powykonawcze na podstawie zużytego materiału.I nawet wysłał do rehau dane w celu zrobienia konkretnego projektu podłogówki bo wcześniej z tego co zrozumiałem robił na "doświadczenie". Asolt nie jest doskonały, kilka poprawek , kiepski kontakt mailowy ale ogólnie bardzo przydatne obliczenia i potwierdzona przez wielu forumowiczów wiarygodność. Chyba ciężko by było znaleźć lokalnie audytora z takim pozytywnym dorobkiem. to sama summarum ile zaoszczedziles? nie interesują mnie kwoty a %względem początkowej kwoty, gzie projekt byl robiony na oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 09.10.2014 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 a nawet jakby to co ? to to, ze policzyles, skasowales pieniadze słusznie Ci należne i nawet o tym nie wiesz. takze nigdy nie mów nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 09.10.2014 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Moze mala "retrospekcja"? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?10576-Ogrzewaj%C4%85cy-elektryczno%C5%9Bci%C4%85-WYST%C4%84P!!!&p=6485791&viewfull=1#post6485791 odsylasz z jednego wątku do drugiego o swojej radosnej twórczości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.10.2014 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Naprawdę forum się stacza... Miałem wstępną wycenę na podłogówkę na rehau w cenie ponad 100 zł netto za metr. Po zrobieniu OZC u Asolta i zapoznaniu z kilkoma tematami forum miałem ponownie rozmowę z wykonawcą. Wcześniej sobie popatrzyłem na OZC i tabelki purmo. Na moje pytanie jak metr podłogówki może kosztować 100 zł niezależnie czy to garaż z 12 st C czy łazienka 24 st C, wykonawca się zmieszał i będzie rozliczenie powykonawcze na podstawie zużytego materiału.I nawet wysłał do rehau dane w celu zrobienia konkretnego projektu podłogówki bo wcześniej z tego co zrozumiałem robił na "doświadczenie". Asolt nie jest doskonały, kilka poprawek , kiepski kontakt mailowy ale ogólnie bardzo przydatne obliczenia i potwierdzona przez wielu forumowiczów wiarygodność. Chyba ciężko by było znaleźć lokalnie audytora z takim pozytywnym dorobkiem. 100zł netto??? I asolt ci pomógł? Wiesz, niemal każdy który kładł u siebie podłogówkę, popukał by się w głowę widząc taką cenę. Wystarczyło tylko choć trochę poczytać na tym forum o podłogówce a na pewno nie był by ci potrzebny asolt. Zwyczajnie chcieli cię skroić. Ale my nie o tym... Asolt twierdzi, że dobry projekt to dławione pętle!!! Głupota na kółkach i w projektach asolta! Kto płaci za te jego projekty ten pacan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tymczasowy19 09.10.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Liwko, chyba posunąłeś się za dalekomiałeś gorszy dzień?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.10.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Liwko, chyba posunąłeś się za daleko miałeś gorszy dzień?!? Dlaczego tak sądzisz? Też uważasz że dobry projekt, za który warto zapłacić, to ten z dławionymi pętlami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 09.10.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 To powiedz mi liwko, w jaki sposób ogrzejesz pomieszczenie w ktorym wszystkie pętle są otwarte, a zmienisz tam podloge z ceramiki na parkiet, czy z paneli na parkiet ?Albo wprowadzi się do Ciebie rodzic, który w swoim pokoju zamiast 21C woli 23C ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 09.10.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 odsylasz z jednego wątku do drugiego o swojej radosnej twórczości? Pokazuje, jak bardzo masz narypane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts