jajmar 07.10.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Urządzam córkom łazienkę czy warto instalować baterie umywalkowa z podświetleniem LED ? Czy efekt świetlny jest widoczny w normalnym użytkowaniu czy jest to tylko i wyłącznie widoczne w ciemnej łazience? Ktoś ma używa , proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 13.11.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 takie cos mieć w domu to prawdziwy obciach, tandeta, bezguście, to gadzet na miarę ludzi po 60 roku życia (tak jak moi starzy) mają takie badziewie. Kiedyś jak pierwszy raz u nich byłem (po zainstalowaniu prysznica z podświetleniem) to podmywając się byłem przerażony że moje narządy zmieniły klor na fioletowy buahahaha... takie jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 16.11.2014 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 A może dżinsy farbowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszko87 17.11.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Wątpię, że to od spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARTG60 19.11.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 jajmar może trochę pojechałem za bardzo, może dziewczyny bedą zadowolone z kolorowej wody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dus_dora 29.11.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Witam serdecznie ..Mam problem z pękającymi ścianami fundamentowycmi ogólnie rzecz biorąc chodzi o ponad 20 pekniec heh Widziałem juz podobny temat z Pana udziałem niestety forum sie urywa i niewiem jak temat został zakończony Proszę o kontakt [email protected] Dziekuje pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts