ezg2014 07.10.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Z powodu spadków napięcia muszę mieć zasilacz ups. Biurko, komputer itp. mam robione przez stolarza i to wszystko jest umiejscowione we wnęce. Nie przewidziałem upsa i teraz jak go postawiłem to pasuje jak pięść do nosa. Po prostu przeszkadza. Wymyśliłem, żeby wykuć wnękę w ścianie przy podłodze i tam wsunąć chociaż trochę zasilacz. Czy jednak to nie osłabi ściany? Nie spowoduje jej pękania? Ściana z gazobetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panmajsterkowicz 09.10.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Gazobeton moze nie jest jakims mistrzem wytrzymałości, ale na Boga mała dziurka na zasilacz nie powinna stanowić problemu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts