abdel85 08.10.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam. chciałbym wylać styrobeton około 10cm i nie wiem czy jest to tak wytrzymale żeby na tym polożyć panele i płytki plus 1 ściane z regipsów czy trzeba coś więcej kombinowac. Styrobeton proporcje 1wiadro cementu, 1 piasku, 1 wody, 3 wior styropianu plus jakiś plastyfikator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panmajsterkowicz 09.10.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Myśle, że pod plytki czy panele jak najbardziej wystarczy bez dodatkowych wylewek- zwlaszcza, że uwzględniasz piasek w mieszance- ważne żeby konsystencja była gęściejsza...musisz troche popróbować... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjp 19.01.2017 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 ja trochę z innej beczki, czy ktoś z Was wie może, czy zawsze jest konieczna izolacja pod styrobeton? Chcę zrobić wylewkę na podłodze na piętrze ze styrobetonu, ale nigdzie nie mogą znaleźć informacji czy położenie foli lub papy jest bezwzględnie konieczne, czy może gdy nie ma konieczności izolacji bo poniżej nie ma wilgoci ani zimna można sobie to odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts