bobiczek 06.06.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Mam już wylewki na gotowo i chcę trochę późno wsadzić do nich kabel grzewczy Devi.Co robić ciąć rowki w wylewce?Wystarczy, czy trzeba jakoś inaczej?Rozkuwać wylewki nie mam zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamY 07.06.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 A czemu obstajesz przy kablach ? Są przecież maty grzejne DEVI, które kładzie sie na wylewkę (w warstwie kleju, którym mocuje się płytki). Mata grzejna podnosi poziom podłogi o jakieś 2 i pół milimetra (!) a dodatkowo jest na siatce z warstwą kleju. Wykuwać wtedy trzeba tylko jeden rowek o długości 0,5 metra przeznaczony na podłogowy czujnik temperatury. Jeśli potrzebujesz szczegółów - pisz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.06.2004 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Do AdamaY.Niestety kable kupiłem wcześniej i jestem zmuszony to zrobić kablem.Jeżeli możesz - radź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 16.06.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 jęśli wysokość pomieszczeń na to pozwala to nadlej dodatkowa wylewkę ciecie rowków to chyba kiepski pomysł bo później popęka, wylewka winna być monolitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamY 16.06.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Bobiczek - jest jeszcze cos takiego jak Allegro czy inne ogłoszenia - kable mozesz sprzedać. Jakby nie patrzeć - inaczej sie nie da jak tylko rozwalić istniejacą wylewkę i wylać wszystko od nowa. Żeby było po kolei:- Twoja wylewka jest robiona pewnie bez plastyfikatora,- kable powinny być układane na siatce stalowej, która oprócz roli nośnika dla kabla pełni rolę wzmocnienia zapobiegającego pękaniu wylewki pod wpływem zmian temperatury.Jak dużą masz powierzchnię podłogi do ogrzania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts