Gola86 08.10.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam.Nie wiem czy pisze w dobrym dziale, jednak mam pewien problem z wykonawcą schodów wewnętrznych.Zaliczkę płaciliśmy w lipcu. Według umowy schody miały być wykonane 1 września. Mamy 8 października a schodów jak nie było tak nie ma.Facet ciągle się czymś tłumaczy, co telefon to podaje inny termin. Efekt jest taki, że nadal chodzimy po betonie :/W jaki sposób "zmusić" go do zrobienia tych schodów ? Obawiam się, że jak zacznę go straszyć sądem to zwinie ogon, odda zaliczkę i tyle go będę widzieć, a zanim ktoś inny zrobi mi schody to nie doczekam się ich nawet na święta.Strasznie wkurza mnie ta sytuacja :/ Pozdrawiam,Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 08.10.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Skoro facet ma półtora miesiąca opóźnienia, to lepiej żeby oddał zaliczkę ( o ile będzie chciał to zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts