agaturba 08.10.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Szukam biura architektonicznego, które zaprojektuje siedzibę firmy i przestrzeń biurową. Zależy mi na funkcjonalności i świeżym, nowoczesnym spojrzeniu. Chciałbym, aby siedziba wyróżniała się spośród innych, ozłocę dlatego tylko niesztampowe podejście Możecie polecić jakiegoś architekta, czy biuro, które zna się na tego typu projektach i sporsta moim oczekiwaniom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 08.10.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Forum Muratora to raczej nie jest najlepsze miejsce na tego typu pytanie Zagraniczne sławy też wchodzą w grę? Bo kto wie co to za siedziba firmy z takimi fajnymi wymaganiami? Może KGHM? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz000 09.10.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Proszę o kontakt w sprawie ze szczegółami (lokalizacja,metraż,charakter firmy) dot. projektu -e-mail : [email protected] tel 509 188 866 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monokazia 10.10.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Agatruba myślę, że F3 Architekci ( z Poznania ) mogliby sprostać Twoim wymaganiom. Mają bardzo fajne projekty i chyba dość niestandardowe spojrzenie Z tego co wiem, to nawet architektura z zakresu budynków biurowych itp. jest jedną z ich specjalizacji, mają na stronie przynajmniej coś takiego jak "architektura biznesu". Sprawdź www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts