bombel6622 08.10.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam. Tak jak w temacie, jaki zestaw kompletny poddynkowy wc za kwote ok 700? Jakie firmy polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 15.11.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Podepnę się do tematu... no co zwracać uwagę? co polecacie? Budżet do 800-900 zł... Aha ważne... max 40 cm szerokość.Do autora: kupiłeś, wybrałeś coś? Edytowane 15 Listopada 2015 przez _PiotR_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 13.12.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Ja mam Roca Pro, za około 1100 zł, ale wiem, że mają tańsze. Niektórym może wydawać się nie do przyjęcia to, że mają niewielkich rozmiarów miski, ale u mnie się to mówiąc wprost i krótko sprawdza. Szczególnie zwracam uwagę na osoby, które narzekają na brak przestrzeni w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 20.06.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 u mnie w obu łazienkach jest przewidziany zestaw TECHNIC GT LIFE! Rimfree z systemem Smart Fresh z powłoką reflex Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 22.06.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Mówimy o kompletnym, tak jak stelaż + miska? Możesz kupić tańszy, niemniej poszukaj wśród markowych. Rozumiem, że koszty są ważne, jednak niech nie będą najważniejsze. Najważniejszy jest stelaż, bo gwarantuje stabilność konstrukcji, misa to odpowiednio ukształtowany kawałek ceramiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts