Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ostrzegam przed projektami asolta!

Liwko

Recommended Posts

A tak z ciekawości to czymże Asolt podpadł Liwko że taka zemsta?

Zemsta? Nie dajcie się zwariować. Nie trzeba cyrku, żeby spotkać klaunów. To bardziej reakcja głodnego trolla, co musi mieć coś na pożarcie. To pierdnięcie paranoika o nadszarpniętym ego. I tyle. Lepiej na forum niech swoje żale do świata wylewa, niech tu leczy swoje frustracje, niż ma iść na miasto, pobić niepełnosprawnego, zgwałcić kota, czy ugryźć psa.

Dodam tylko, że wpadam na to forum od dłuższego czasu i ku mojemu rozczarowaniu, zmienia się na gorsze. Ludzi o własnych poglądach, wysokiej wiedzy i kulturze osobistej, rozwiniętej świadomości można tu znaleźć może garstkę. Jak asolt zniknie, będzie ich jeszcze mniej.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 199
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zemsta? Nie dajcie się zwariować. Nie trzeba cyrku, żeby spotkać klaunów. To bardziej reakcja głodnego trolla, co musi mieć coś na pożarcie. To pierdnięcie paranoika o nadszarpniętym ego. I tyle. Lepiej na forum niech swoje żale do świata wylewa, niech tu leczy swoje frustracje, niż ma iść na miasto, pobić niepełnosprawnego, zgwałcić kota, czy ugryźć psa.

Dodam tylko, że wpadam na to forum od dłuższego czasu i ku mojemu rozczarowaniu, zmienia się na gorsze. Ludzi o własnych poglądach, wysokiej wiedzy i kulturze osobistej, rozwiniętej świadomości można tu znaleźć może garstkę. Jak asolt zniknie, będzie ich jeszcze mniej.

Pozdrawiam.

O asolta się nie martw, trzepie z tego forum kasę więc nie zniknie. Nawet nikt mu nie wypomina (co dziwne), że nie ma płatnego profilu!

A tak z ciekawości to czymże Asolt podpadł Liwko że taka zemsta?

Margines błędu czyt.rotametry ;)

Jeden i drugi mają rację ale przy okazji jeden i drugi piszą głupoty :)

Podłogówka tylko pod określoną temp.zasilania,jak najniższą i wynikającą przede wszystkim ze strat ciepła danego pomieszczenia a jak pętle za małe to trzeba je wydłużyć a w jaki sposób to zależy od projektu i odpowiedniego przemyślenia.

Edytowane przez arczi721

Ile tych projektow asolta widzialas, ze wyciagasz tak odwazne i daleko idace wnioski?

Logika ?

Bzdurą jest projektowanie czegoś nad wymiar a potem korygowanie tego przez przykręcanie,tak robi asolt.

Ideałem jest projektowanie czegoś wg docelowych wymagań bez korekty,asolt tego nie robi.

Edytowane przez arczi721

to usuwa tylko jeden post, ban półroczny ewidentnie lepsze rozwiązanie

Ban za wyrażenie swojego zdania czy za co? :) Widocznie ma kolega powód skoro ostrzega ;)

Mi szanowny pan ozc tak policzył że wynika z tego że niema ocieplenia :D ale to nic mam to gdzieś :) a gadka ze nie jest wróżką tylko audytorem to faktycznie super odpowiedź...

Logika ?

Bzdurą jest projektowanie czegoś nad wymiar a potem korygowanie tego przez przykręcanie,tak robi asolt.

Ideałem jest projektowanie czegoś wg docelowych wymagań bez korekty,asolt tego nie robi.

Ile wykonałes projektów?, ile instalacji wykonano na podstawie tych projektów?, przypomnij zasady projektowania.

Chyba ze tworzysz nowe zasady tak jak Liwko. Gdy one staną sie obowiązujące to i ja sie dostosuję.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...