Gość Konto usunięte_12* 08.10.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Witam,Sprzedam ok. 350 szt. starej cegły rozbiórkowej, oczyszczonej, palonej z gliny. Z cegieł tych mam wykonane wszystkie ściany działowe oraz ogrodową wędzarkę/grilla/suszarkę grzybów. Trochę tych cegieł kupił też u mnie pewien młody człowiek, który przy pomocy szlifierki kątowej wyposażonej w tarczę diamentową pociął je na "plasterki" i udekorował niektóre ściany w swoim domu. Z powodu różnych "partii" gliny cegły mają różne odcienie (od żółto-pomarańczowego do "ceglastego"). Wymiary cegły: 13 x 27 x 6,5 [cm].Cena: 0,50 zł/szt.Mój tel. 603230832 Edytowane 8 Października 2014 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/194200-sprzedam-oczyszczone-ceg%C5%82y-rozbi%C3%B3rkowe-palone-z-gliny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts