renii 09.10.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam. Czy w domu, który już stoi (jeszcze niewykończony) można zmienić rozmieszczenie okien? Nie wiem czy jest się sens za to brać czy szukać innego budynku. Okna są wąskie i długie, a w oryginalnym projekcie były ładne podwójne, szerokie. Nie wiem dlaczego inwestor zrobił taką głupotę, bo projekt bardzo na tym stracił. Da się to naprawić? Tzn. zmienić położenie tych okien - zrobić w miejscu, gdzie tego okna teraz nie ma? Opłaca się w to bawić? W oryginale było też piękne okno rogowe w kuchni, a w budynku go nie ma i z tym już pewnie nic się nie da zrobić, czy jednak da? I druga sprawa to zlikwidowanie lukarn i wstawienie okien dachowych - opłacalne czy sobie odpuścić? Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 09.10.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nikt na te pytania nie odpowie nie widząc budynku. Trzeba najpierw zobaczyć jak wyglądają obecne nadproża, stropy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renii 09.10.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Z tym może być problem, bo dom jest otynkowany, a do dokumentacji nie mam dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts