aniqa1982 22.09.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Oj ja na pewno wybrałabym inny projekt (mielismy 2 wybrane )i wiedziałabym na co zwracać uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 22.09.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 To gratuluję Ja po 1,5 roku widzę , co można zmienić Każdy w pewnym momencie ma dość. Nam budowa poszła w miarę gładko i dlatego mam ten niedosyt , bo baliśmy sie że nie podołamy a teraz okazuje się ,że większy też dałoby radę wykończyć Ale to nie ma co już wspominać . Baaaaaaardzooooooooooo się cieszę , że mam SWÓJ KOCHANY i WŁASNY domek Warto to wszystko przejść , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMeM1719511785 22.09.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Muszę przyznać, że fascynuje mnie takie półokrągłe wnętrze. Nie ma w tym nic z ironii - obiecuję. Przypomina mi nieco hangar, a że ja mam hysia na punkcie nietypowych budynków, to ta fascynacja jest bardziej oczywista. Moja jedna trzecia domu będzie udawała - dla przykładu - fabrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMeM1719511785 23.09.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ja bym absolutnie nie minimalizował - a wręcz uwypuklał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek85 25.09.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Gratuluje domku! Przeszukałem pól internetu w poszukiwaniu informacji na temat tej technologii, która nie była by ich własną reklamą Nie ma nigdzie praktycznie żadnych zdjęć aranżacji wnętrz - a ciekawi mnie bardzo jak można się urządzić przy tak specyficznych ścianach. Pamiętacie możne czy była opcja montażu dachówek ceramicznych? Czy przy tej technologii wchodzi w grę tylko blacha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 27.09.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Gratuluje domku! Przeszukałem pól internetu w poszukiwaniu informacji na temat tej technologii, która nie była by ich własną reklamą Nie ma nigdzie praktycznie żadnych zdjęć aranżacji wnętrz - a ciekawi mnie bardzo jak można się urządzić przy tak specyficznych ścianach. Pamiętacie możne czy była opcja montażu dachówek ceramicznych? Czy przy tej technologii wchodzi w grę tylko blacha ? Faktycznie aranżacje są głównie ich, ale zawsze można obniżyć sufit i wtedy to wygląda prawie jak normalny dom (pytanie tylko po co?). Jeśli chodzi o dachówkę, to niby można, ale nie każdą (kwestia wagi), nie mniej jednak technologicznie jest to możliwe - przynajmniej ja uzyskałem od nich taką informację - jednakże sam ostatecznie zrobię blachodachówkę i fotowoltaikę na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jestem bardzo ciekawa efektu końcowego, jak już urządzisz domek. Poszukam sobie tych wnętrz na stronie producenta, bo rzeczywiście nie codziennie takie domy się oglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.10.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 usiłuję zmienić co nieco w mojej sygnaturze od 2 godzin i szlag już mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Zgadza się, forum zwariowało. Kuchnię sama projektowałaś, czy korzystałaś z usług tak zwanego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.10.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Proste rzeczy/meble/rozwiązania/wystrój są najlepsze i ponadczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2015 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 W koncu i ja sie zalogowalam... Forum podupadlo do reszty... nie chce mi sie uzywac brzydkich slowek Macham i pozdrawiam u nas tydzien ferii jesiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No tęż nie chciało mi się wchodzić i też mnie brała cholera, ale póki co działa widze widze... smiga ja ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.10.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No! Trzeba szybko ponadrabiać zaległości, bo się człowiek syndromu odstawienia nabawi problem w tym, ze nie chce mi sie nadrabiac zaleglosci .. takie jakies "wypalenie" fm mnie chwycilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja to mam takie fazy. Albo siedze na forum i śledzę wpisy, albo prawie nie zaglądam, bo mam jakiś odrzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.10.2015 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Znowu brak powiadomień o nowych wpisach, co za dziadostwo nie forum Ja bym zadzwoniła i zapytała, czy montaż będzie w terminie. Pamiętam, jak ja zamawiałam meble i też była cisza do ostatniego dnia, a jak już poczekałam do popołudnia i zadzwoniłam, to się dowiedziałam, że jest lekka obsuwa No bo nie łaska poinformować klienta. Ale może Twoja firma solidniejsza Chociaż na dłuższą metę to nie mam się co czepiać, po 5 latach meble są wciąż jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 06.10.2015 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Teoretycznie za 6 dni montaż kuchni a tu cisza ... czekamy i napięcie rośnie .... A kuchni nie ma ... Wiesz, to ja sieje panikę, te 1.5 roku bez kuchni padło mi na głowę, a te ostatnie dni czekania są najgorsze. Nie mamy ustalonego terminu, 12 października mija 7 tygodni od zamówienia i ja sobie ten termin przyjęłam za termin montażu. Umówieni jesteśmy na telefon "kilka dni przed montażem". Jeśli do 12 będzie cisza to zadzwonię, albo lepiej pójdę tam, to sobie od razu jeszcze pooglądam i podotykam eee. dzwoń od razu, skoro nie dzwonisz to znaczy że Ci nie zależy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.10.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jak masz blisko, to można się przejść. No i jeśli brak konkretnej daty montażu w umowie, to nie chcę Cię martwić, ale to może nie być dziś Ale trzymam kciuki, żeby przyjechali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.10.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Pusia zadzwoń, trzeba mieć rękę na pulsie, wg mnie jest kilka dni przed montażem i zgodnie z umową dzwonisz u mawiasz się już na konkretny dzień, nie chcę Cię straszyć, ale skoro jeszcze nie zadzwoniłaś do nich z takim zapytaniem, to mam wrażenie, że nie będą się trzymali ściśle terminu, oby moje doświadczenie było dalekie od rzeczywistości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.10.2015 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Dżisssss ale mnie nastraszyłaś zadzwonię Zadzwoń, będziesz wiedziała na kiedy kupować worek ziemniaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 08.10.2015 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ludzie... czy my mamy faktycznie XXI wiek??? Do Polski jeszcze nie dotarł. Jak to mówią (niepoprawni politycznie): "jesteśmy 100 lat za Murzynami". Świetna reakcja Twojego Męża. Co to ma być, czytanie umowy przez telefon?? Oni wszystko chcą mieć na piśmie, plus mapki, potwierdzenia, ćmoje boje. Mnie dopiero czeka ta wątpliwa przyjemność załatwień z Tauronem, póki co tylko warunki przysyłali a i tak mieli problem, żeby się w terminie miesiąca zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts